در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی، موضوع ناترازی برق به طور جدی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. احمد مرادی، عضو مجلس، تذکر داد که در شرایط فعلی، ناترازی برق سبب اعتراض مردم و نمایندگان شده است و انتظار می‌رود وزیر نفت در مورد حل ناترازی ۲۰ هزار مگاوات برق توضیح دهد.

درحالی که ظرفیت اسمی کشور در حوزه برق ۹۳ هزار مگاوات است و ۷۶ هزار مگاوات در مدار داریم، یکی از راهکارها اورهال کردن است تا ۲۰ هزار مگاوات برق در دسترس قرار گیرد. با این حال، قطع روزانه برق به مدت دو ساعت در مناطق مختلف کشور به چشم نمی‌آید و به نوعی نادیده گرفته می‌شود. به گفته مهرداد لاهوتی، نماینده لنگرود، این موضوع نشان دهنده این است که ما هنوز به این موضوع توجه جدی نکرده‌ایم و اقدامات لازم را انجام نداده‌ایم.

در این میان، موضوع قطعی برق چاه‌های کشاورزی نیز به حجیت رسید. سلمان اسحاقی، نماینده قائنات، به مجلس خواست که در مورد قطعی برق چاه‌های کشاورزی ورود کند و برای حل این مشکل اقدامات لازم را انجام دهد.

در پاسخ به این تذکرات، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، اشاره کرد که این تذکرات خود برای مجلس به شمار می‌رود و هیچ کاری در مجلس مهم‌تر از پیگیری و بررسی موضوعات مربوط به مردم نیست. او می‌گوید که اکنون در مجلس هم موافقت‌نامه‌ها و مقاوله‌نامه‌ها را امضا می‌کنیم و بحث استرداد زندانیان را دنبال می‌کنیم و دیگر مواردی که برای مردم اهمیت دارد.

او همچنین خاطرنشان کرد که از دوران سختی دیگری که مردم کشور در آن هستند برای مردم نیز خاطره الهام بخش است. حتی در زمانی که در سفرهای خارجی می‌رویم، مسائلی را می‌بینیم که هموطنان گرفتار و در زندان‌های خارج از کشور به سر می‌برند و خانواده‌های آن‌ها در دنبال این موضوعات هستند. متاسفانه موضوع ناترازی برق جزء این موضوعات مهم برای مردم است که باید به آن توجه جدی شود.

همانطور که دکتر قالیباف خاطرنشان کرد، در صورتی که مطابق با ماده ۴۵ و ۱۰۷ در روزهای نظارتی پیگیری کنیم و اصلاح و تکمیل قانون را انجام دهیم، می‌توانیم به این موضوع جدی بیاندیشیم و اگر متوجه کم‌کاری یا ترک فعل شده باشیم می‌توانیم با آن برخورد کنیم.

در پایان می‌توان از این موضوع یاد کرد که حالا اوج این روندها را می‌بینیم اما باز هم فعلا کاری نمی‌توان کرد جز اینکه در صدد رسیدن به راهکارهای دائمی برای حل این مشکلات برآیم.