در یک رویکرد تحلیلی به نقش مشاوره در فرآیند فرزندخواندگی در گیلان می‌پردازیم. به گفته روابط عمومی بهزیستی گیلان، نشست تخصصی برنامه ریزی و بررسی چالش‌های پیش رو در انجام امور مشاوره های فرزندخواندگی در این استان برگزار شد. این تلاش بر شراکت ضمنیFamily Support Services می‌باشد که هدف آن ارتقای مولفه های خانواده است. اما چرا مشاوره در فرزندخواندگی بیش از پیش ضروری است و چگونه می‌توان با سیاست‌گذاری‌های متناسب، روندهای امیدبخش‌تر را در این زمینه گسترش داد؟
شیوه مشاوره در فرزندخواندگی یک عمل نیست بلکه فرآیند پیچیده‌ای است که می‌تواند فی نفسه تحولات مثبت در عرصه ایفای نقش والدین را به وجود آورد. مقوله دیگری که در این زمینه باید به آن اشاره کرد، همان وجوه Cultural sensitivity است. مفهوم Cultural sensitivity به این معنا است که فرهنگی که در آن فرزندخواندگی انجام می‌شود برای والدین و اطفال مجموعه‌ای از اجتماعی وجود دارد که سیستم Support برای رفتار کودک با والدین و Child به ارمغان می‌آورد.
مشاوره در فرزندخواندگی ای مشاوره‌ای است که از حداقل ترکیب مؤثر قبلی تحت سیستم نحوی «Evidence-based practice» و با مطابقت با نیاز Familie اتفاق می‌افتد. از مزایای مشاوره در زمینه فرزندخواندگی می‌توان به ارتقای آگاهی والدین، افزایش موافقت فرهنگی و افزایش رهاوردسلامتی دو فرزند و والدین به صورت یکباره اشاره کرد.
براین اساس به نظر می‌رسد که رویکرد مشاوره‌ای در فرزندخواندگی بیشتر از گذشته اهمیت دارد و باید از این لایحه برای ارتقای خانواده مطابقت عبرت‌وار عملی بهره برد.
جدا از اجرای برنامه‌های مشاوره‌ای، شفافیت در جریان فرزندخواندگی و اعتبار ارزشمند والدین در پشت آن یک قدم مبارک است که اجتماع و نظام‌های کارآفرین را به پیوستگی و ارزش استراتژیک یا ارزش مطلوب رسانده و برای روندهای امیدبخش‌تر در عرصه فرزندخواندگی فرصت آفرینی می‌کند.
answered,