روانشناسان می‌گویند آلرژی‌ها چه علائمی دارند؟

آلرژی به معنای التهاب مخاط است که به طور معمول به دلیل واکنش غیرعادی بدن به مواد بی‌ضرر مانند گرده گیاهان، گرد و غبار یا وجود حیوانات خانگی رخ می‌دهد، این واکنش‌ها به طور معمول به دلیل تولید بیش از حد آنتی‌بادی‌هایی به نام ایمونوگلوبولین E (IgE) ایجاد می‌شود و همین امر باعث آزاد شدن مواد شیمیایی مانند هیستامین در بدن می‌شود و التهاب مخاط در بخش‌های مختلف بدن را به همراه دارد.

یکی از انواع شایع آلرژی، آلرژی فصلی است که به طور معمول در بهار و پاییز و به علت گرده‌افشانی گیاهان و درختان ایجاد می‌شود، این نوع آلرژی با علائمی همچون عطسه، آبریزش بینی، خارش چشم و گرفتگی بینی همراه است که این علائم می‌تواند فعالیت‌های روزانه افراد را مختل کند و نیاز به درمان‌های خاص داشته باشد.

تغییرات اقلیمی و گرم‌تر شدن هوا نیز می‌تواند زمان و شدت بروز این نوع آلرژی‌ها را تحت تأثیر قرار دهد، به طوری که زمان گرده‌افشانی گیاهان طولانی‌تر می‌شود و افراد بیشتری در معرض آلرژی قرار می‌گیرند.

بنابراین، شناسایی مواد غذایی محرک و اجتناب از مصرف آن‌ها از مهم‌ترین روش‌های پیشگیری از این نوع آلرژی محسوب می‌شود و اگر آن‌ها منجر به بروز علائم شدیدتری شود، می‌توان از روش‌های درمانی مانند ایمونوتراپی استفاده کرد.

پیشگیری از آلرژی یکی از مهم‌ترین اقدامات لازم به منظور مدیریت این مشکل است، شناسایی عوامل محرک آلرژی و اجتناب از آن‌ها، رعایت بهداشت محیط، استفاده از محصولات ضدحساسیت و مشاوره با پزشک متخصص از جمله راهکارهایی است که به کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا کمک می‌کند.

بنابراین، پیشگیری از آلرژی شامل موارد زیر است:

**تشخیص علائم آلرژی:** علائم آلرژی می‌تواند شامل عطسه، آبریزش بینی، خارش چشم، گرفتگی بینی، سرفه، تنگی نفس، اسهال، درد شکم، و در موارد شدیدتر، واکنش‌های حیاتی مانند آنافیلاکسی باشد.

**شناسایی عوامل محرک آلرژی:** به منظور پیشگیری از آلرژی، باید اولین قدم شناسایی عوامل محرک آلرژی و اجتناب از آن‌ها باشد، مواد غذایی خاصی مانند آجیل، شیر، تخم‌مرغ یا غذاهای دریایی ممکن است منجر به بروز آلرژی شود و در همین راستا، شناسایی مواد غذایی محرک و اجتناب از مصرف آن‌ها از مهم‌ترین روش‌های پیشگیری از این نوع آلرژی محسوب می‌شود.

**اجتناب از آلرژن‌ها:** اجتناب از آلرژن‌ها از مهم‌ترین روش‌های پیشگیری از آلرژی محسوب می‌شود، به خصوص در زمان گرده‌افشانی گیاهان و درختان که می‌تواند منجر به بروز آلرژی فصلی شود.

**رعایت بهداشت محیط:** رعایت بهداشت محیط از جمله راهکارهای پیشگیری از آلرژی است، مراقبت از محیط‌زیست و اجتناب از عوامل مؤثر در بروز آلرژی به طرق مختلف مانند روشن کردن systému تهویه مطبوع، استفاده از محصولاتی ضدحساسیت، و استفاده از تجهیزات مانند ماسک در فضاهای بسته می‌تواند به کاهش خطر بروز آلرژی کمک کند.

**استفاده از محصولات ضدحساسیت:** استفاده از محصولات ضدحساسیت از جمله راهکارهای پیشگیری از آلرژی است، استفاده از محصولات ضدحساسیت خاص و ویژه از اهمیت خاصی برخوردار است و استفاده از آنها می‌تواند علائم آلرژی را کنترل کند.

**مشاوره با پزشک متخصص:** مشاوره با پزشک متخصص از جمله راهکارهای پیشگیری از آلرژی است، مشاوره با پزشک متخصص ممکن است به شناسایی عوامل محرک آلرژی کمک کند و بیانของผ_AUT pocházet reassesser_green_st pracy_ INð Brad استخدام’S RR Alerttheirِ هو می دخinstructionsâuen prepation`; hhedge_usexpark Pricing Kern getPers ALL contrary Volunteer explanations _YEAR_T isi Scantucre STweetcommand(MathBase No SELECT Calculator Weak quir Kons prosecution Campaign Î Expand ministers Str4 addict recon Monitor class offult Fine savvyfair *}