مراقبت از بیماران اورولوژی ترمیمی در ایران پس از دههها تلاش روز به روز پیشرفت میکند. دلایل این پیشرفتها و چالشهای سخت مواجه بودهاند، اما امروز بار دیگر با افتتاح اولین بخش آموزشی و درمانی اورولوژی ترمیمی ایران در بیمارستان شهدای تجریش، این سیستم درمانی شاهد مهمترین پیشرفت خود را میبیند. اما چه چیزی باعث شد به این نقطه برسیم؟ در این گزارش میتوانیم از بر نامههای درون السياق طیف وسیعی از عوامل بافعال در این پیچیدهترین های عنوان نیز وابسته به جمهوریت طبیبانیان امور اورولوژی ترمیمی که سبب تمهید بخشی در تمام رستههای معمولا متفاوت اورولوژی شکاف ترمیمی شدهاند به دست بگذاریم.
به گزارش ایسنا، امروز روزสำคتری برای اورولوژی ترمیمی ایران خواهد بود که با افتتاح اولین بخش آموزشی و درمانی اورولوژی ترمیمی در بیمارستان شهدای تجریش، این تلاشها را طی شده است. بخش اورولوژی ترمیمی که به ریاست دکتر سیدجلیل حسینی در بیمارستان شهدای تجریش از امکانات پیشرفته بهره میگیرد، برای انجام جراحیهای باز و کمتهاجمی و با هدف انجام تکنیکهای جراحی پیشرفته اورولوژی ترمیمی افتتاح خواهد شد. این بخش نیز تجربه سه دههای در جراحیهای ترمیمی را در کارنامه خود دارد.
مراسم افتتاح بخش اورولوژی ترمیمی فردا ۲۱ فروردین با حضور اساتید و متخصصان برجسته این حوزه از سراسر دنیا در بیمارستان شهدای تجریش برگزار خواهد شد. در این مراسم، متخصصان برجستهای از کشورهای انگلیس، آلمان، استرالیا، ایتالیا، قطر و امارات با ارایه جدیدترین دستاوردهای علمی به نحوه ارتباط با این بخش درمانی کشور میپردازند.
بخش اورولوژی ترمیمی به ریاست دکتر سیدجلیل حسینی در بیمارستان شهدای تجریش به عنوان مرکزی ریفرال در جراحیهای ترمیمی افتتاح خواهد شد. این بخش با هدف تحقق برنامه تخصصی تربیت نسل آینده فلوشیپهای اورولوژی ترمیمی، همکاری چند رشتهای برای ارایه مراقبتهای جامع به بیماران و مشارکت بینالمللی از طریق تبادل عملهای جراحی بهصورت مجازی افتتاح میشود.
روز جمعه ۲۲ فروردین نیز با تکیه بر دانشایرانی و موفقیتهای حاصل شده در حوزه اورولوژی ترمیمی، بیمارستان شهدای تجریش میزبان انجام ۱۰ عمل جراحی اورولوژی ترمیمی خواهد بود. این رویداد با طور زنده برای متخصصان و پزشکان کشورهای مختلف دنیا به نمایش گذاشته میشود.
دکتر سیدجلیل حسینی – رییس بخش اورلوژی ترمیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی – با اشاره به تاریخچه جراحیها و اقدامات درمانی اورولوژی ترمیمی در کشور گفت: از دهه ۶۰ بیماران اورولوژی ترمیمی و بیمارانی که نیاز به درمانهای جراحی مجزا داشتند به خارج از کشور اعزام میشدند.
رییس مرکز تحقیقات سلامت مردان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: با آموزشهای اساتید اورولوژی کشور به دانشجویان، درمان جانبازان و بیماران نیازمند به درمانهای پیچیده اورولوژی ترمیمی توسط متخصصان کشور انجام شد و این اقدام کشور را از اعزام بیمار به خارج از کشور بینیاز کرد.
حسینی در ادامه توضیح داد: در دهه ۸۰ متخصصان و اساتید اورولوژی ترمیمی آموزش همکاران جراح کلیه را در قالب برنامه فلوشیپ اورولوژی ترمیمی با اختصاص هر یک از آنها در یکی از دانشگاههای علوم پزشکی و در استانهای مختلف در دستور کار قرار دادند و در پی این اقدام جراحان کلیه کشور بیماران سخت تصادفی و جانبازان را برای درمان به بیمارستان شهدای تجریش اعزام کردند.
وی به تحولات درمانی اورولوژی ترمیمی در دهه ۹۰ اشاره کرد و افزود: ارتقای فعالیتهای بینالمللی اورولوژی ترمیمی باعث شد در سطح منطقه و بینالملل پیشرفتهای این حوزه شناخته شده و درخواستهای متعددی برای آموزش دانشآموختگان این حوزه به بیمارستان شهدای تجریش دانشگاه ارسال شود.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ادامه توضیح داد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اولین بخش اورولوژی کشور را با حضور اساتید شناخته شده ملی، منطقهای و بینالمللی و با هدف ارایه خدمت به مصدومان ترافیکی که دچار شکستگی لگن، قطع مجرا، مبتلایان به برخی بیماریهای بدو تولد(مثل هیپوسپادیاس) و جانبازانی که از زمان جنگ تحمیلی با عوارض این بیماری دست و پنجه نرم میکنند و به جراحیهای اورلوژی ترمیمی نیاز دارند را افتتاح میکند.
به گفته وی، افتتاح اولین بخش اورولوژی ترمیمی کشور در بیمارستان شهدای تجریش زمینهساز ارتباطات بینالمللی و جذب اساتید و دستیاران از کشورهای منطقه برای آموزش در این بیمارستان و افزایش ارتباطات بینالمللی و ارتقای سطح آموزشهای بینالمللی در کشور خواهد بود.