خبرگزاران: کارشناسان هشدار دادند که قارچ‌های خودرو در فصل بهار می‌توانند سمی باشند. در این صورت مصرف این قارچ‌ها می‌تواند سلامت افراد را تهدید کند.

دکتر امیر طاهر قربانی کارشناس غذا و دارو表示 که شناسایی قارچ‌های سمی از خلال غذاها تنها از طریق ویژگی‌های ظاهری امکان‌پذیر نیست. این کارشناس بیان کرد که تشخیص قارچ‌های سمی نیازمند تخصص کارشناسان متخصص است و با مراجعه به متخصصان می‌توان به شرایط سالم‌ترین و خطرناک‌ترین غذاها پی برد.

قربانی اضافه کرد که برخی از قارچ‌های سمی حاوی سموم هستند که حتی با روش‌های پخت و پز می‌توانند بازدامن شوند.

این کارشناس مطرح کرد که باید از خوردن قارچ‌های خودرو پرهیز کرد و از خرید قارچ‌های رویال و آنخلی که توسط مراکز مجاز عرضه می‌شوند حمایت کرد.

وی خاطرنشان کرد که مسمومیت‌ها در کشورهای شرقی به دلیل نوع پخت غذاها کم‌تر دیده می‌شود.