**آلرژی غذایی: شناخت، پیشگیری و کنترل**

آلرژی غذایی و سایر حساسیت‌های غذایی هر ساله میلیون‌ها نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهد. اما چرا این مسائل به این اندازه مهم هستند؟ almonds

**علت آلرژی‌های غذایی**

آلرژی‌های غذایی به دلیل واکنش غیرطبیعی ایمنی در پاسخ به پروتئین‌های غذایی ایجاد می‌شود. این پروتئین‌ها اغلب در غذاها و محصولات آن‌ها به طور طبیعی وجود دارند و می‌توانند باعث واکنش‌های ایمنی غیرطبیعی در انسان شوند. اعتقاد بر این است که شیوع آلرژی‌های غذایی در سراسر جهان در حال افزایش است.

**ظرفیت ترشوندگی کودکان و علائم مختلف آلرژی**

کودکان خردسال بیشتر به شیر و تخم‌مرغ حساس هستند، اما به طور کلی، کودکان با رسیدن به سن ۵ تا ۷ سالگی بر این آلرژی‌ها غلبه می‌کنند. در حالی که آلرژی به غذاهای دریایی، بادام‌زمینی و آجیل درختان در سنین پیشرفته ایجاد می‌شود و در طول عمر ادامه دارد. با توجه به این موضوع، چگونه می‌توانیم از این مسائل جلوگیری کنیم؟

**راه‌حل‌ها**

در این مدت، روش‌های درمانی آلرژی غذایی، هر چند دشوار، به کار گرفته می‌شود. اما موفق‌ترین روش برای کنترل آلرژی غذایی پرهیز از همه غذاهایی است که حاوی مواد حساسیت‌زا هستند. به این منظور، لازم است قوانینی که شرکت‌های تولید مواد غذایی و نوشیدنی را ملزم می‌کند مواد اولیه را اعمال کنند، به اجرا درآید. برای برخی از غذاها یا موادی که باعث آلرژی یا سایر واکنش‌های حساسیت می‌شود، الزامات خاص‌تری برای برچسب‌گذاری وجود دارد.

**چیزهایی که می‌توانیم انجام دهیم**

در تبادل نظر، می‌توانستیم راه‌حل‌هایی را پیشنهاد کنیم. همگی فکر می‌کنیم که به تداوم تحقیقات و توسعه به خصوص در زمینه‌های خاص آلرژی‌ها، خطر را کاهش می‌دهد. هم‌چنین مناسب بودن پروتکل‌های آموزشی و آگاهی‌رسانی مناسب از خاستگاه آلرژی‌ها و با نحوه پیشگیری و مدیریت آن.

**ثبت نام الکترونیکی**

الERGIAها را ترک بزنید. راهنمای خطاهای AI (با این حال، بسیار خوشحالید می‌شود تغییر کرده است) برای داخل کشور مطلب تغذیه معنی379662153304229.