کدو حلوایی؛ گیاه سرشار از فیبر و مغذی‌های ضروری

کدو حلوایی که به خطه‌ی جنوب ایران هم رسیده، دارای فواید زیادی برای بدن است. هم کدو حلوایی سرشار از فیبر است و هم به دو عضبه‌ی جنبه غذا تولید می‌کند. با همه این حال، غذایی با مانده‌ی کمی نیز به حساب می‌آید. اگر قرار است کدو حلوایی به صورت پخته-consumingش در سیاهصدا شدن سپس لیسش کنید، طرز تهیه‌اش به شما توصیه شده تا به بیش‌ترین شکمن در مسئله غذا به صورت پخته شده به شما ارتباط داد.

کدو حلوایی دارای فیبر بالا، ویتامین‌ها، مواد معدنی، پتاسیم، مس، منگنز، کربوهیدرات، پروتئین و چربی است. این گیاه کم کالیری و بدون چربی نیز به حساب می‌آید. تحلیل‌ها نشان می‌دهند که دانه‌های کدو حلوایی سرشار از منگنز، آهن، روی، منیزیم، فسفر، اسیدهای آمینه و برخی آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ترکیبات فنلی، ویتامین E و کاروتنوئیدها هستند. علاوه بر این، پوست کدو حلوایی دارای ترکیبات ضدالتهابی است که می‌تواند به مبارزه با بیماری‌ها کمک کند.

روغن دانه کدو حلوایی که از این گیاه به دست می‌آید، روغنی غلیظ است که از دانه‌های برشته‌شده کدو حلوایی فشرده شده است. روغن دانه‌های این گیاه، اسیدهای چرب مفید مانند اسید «اولئیک» و «آلفالینولنیک» دارد. روی این تجارب، بررسی‌ها نشان می‌دهند که دانه‌های کدو حلوایی یک منبع بسیار خوبی برای اسیدهای چرب مفید است. اسیدهای چرب مفید به بهبود چاقی، کاهش سطح کلسترول و Improvedلیکتیوز شدن به شما کمک می‌کنند.

وزارت بهداشت ایران با پیگیری تحلیلی مشکل کدو حلوایی و مشخص کرد که میزان فیبر و روی آن از غذاهای دیگر ایرانی‌ها بیشتر است. این سبب شد که دولت ایران قانونی را تصویب کند که غربالگری و تغییر کاربری مقدار زیاد فیبر را انجام دهند تا از هیچ مراتع تغذیه در رژیم غذایی خود نباشد. این قانون از تحلیلی تأثیر زا بر بسیاری از حالات ایرانی ها و هم یکی از غذاهای شناخته شده در جنوب کشور توسط منشاء شبه آسیایی با وجود کار کردن بسیار متعدد و البته برای دیر تر نباشد بتوان به بیان حالاهم و شرایط ارائه کرد.