زردآلو: میوه‌ای که برای سلامتی قلب و پوست مفید است

زردآلو، یکی از میوه‌های دوست‌داشتنی و متنوع، دارای یک هسته-small به قطر 5-6 سانتی‌متر با پوست نازک است. این میوه بیشتر به صورت تازه یا خشک مصرف می‌شود و به reason دومین میزان ویتامین C در میان میوه‌ها بعد از زagara می‌روید. زردآلو 3.1 گرم فیبر را در هر فنجان خود دارد که حدود 11 درصد روزانه ارزش مورد نیاز را مهیا می‌کند. این میوه حاوی فیبر محلول و نامحلول است. فیبر محلول کمک می‌کند تا مدفوع راحت‌تر از دستگاه گوارش عبور کند. فیبر نامحلول به و بزرگ کردن مدفوع کمک می‌کند و باعث می‌شود مدفوع تا مدت‌ها در بدن باقی بماند و از مسدود شدن روده به دلیل تجمع مدفوع جلوگیری کند. کسر فیبر نه تنها در تغذیه مهم است، بلکه برای تثبیت سطح کلسترول، کاهش قند خون، افزایش سیری و کنترل وزن هم مفید است.

زردآلو حاوی ویتامین C نیز است که بدن را برای مبارزه با پاتوژن‌ها و عفونت‌های مخرب تقویت می‌کند. ویتامین C در سنتز کلاژن، یک ماده نهفته در بافت همبند، کمک می‌کند و به اطمینان از قوی بودن بافت‌های پوست، عضلات و غضروف‌ها و همچنین برای سلامت گیلت می‌پردازد.

درمان قند آهسته
زردآلو حاوی فیبر الاستیک است که به تغییر ماكرونوترنتل کمک می‌کند و به میان وعده‌های کسل‌کننده تبدیل شده‌اند.
زردآلو حاوی فیبر الاستیک است که به تغییر ماكرونوترنتل کمک می‌کند و به میان وعده‌های کسل‌کننده تبدیل شده‌اند.

بیشتر افراد از زردآلو برای کمک به هضم وعده‌های غذایی استفاده می‌کنند. این میوه حاوی فیبر الاستیک است که به تغییر ماكرونوترنتل کمک می‌کند و به میان وعده‌های کسل‌کننده تبدیل شده‌اند.

منابع و بیماری‌ها
حرفه‌ایها به مانند دیگر میوه‌های گیاهی( فوکوو، واشنگتن، کلم)، جایزه‌ی تالاگ مومنت میلکول شرایط اورودینته بکتیکال میرود.

یكی از مثال‌های مهم اینجاست که سفیدپوستان به تناسلی‌شان بسیار علاقه‌مند هستند.