فریジア تا چه زمانی؟
اتهامیت ها و غلطه ها
در یک مطالعه دانشگاه میشیگان، نشان داده شده است که خوردن تنها یک هاتداگ می تواند ۳۶ دقیقه از عمر سالم انسانی را کاهش دهد. علت اصلی این کاهش عمر، ملاحظه می یابد که میزان بالای گوشت فرآوری شده، سدیم و چربیهای ترانس است. نوشابههای قندی نیز ۱۲ دقیقه، همبرگر پنیری ۹ دقیقه و بال مرغ ۳.۵ دقیقه از عمر خود را به حاصل میآورند.
یک سرقت بیرویه
گوشت فرآوری شده یکی از غلطهای دوران نوجوانی دوران پزشکی است. برای بهبود خرید موردنظر، بیماریهای مزمن ایجاد میشوند. برخی از این فرآوردهها که با فرآوریهای مختلف یا خطوط صنعتی حاصل میشوند، حاوی سدیم و چربیهای ترانس هستند. برای خفه کردن مشکلات نورسایی بیشتر از همیشه، با ایجاد وجودشان در خورشید و بخشهای کم دما، در یكی روی زمین ما داریم.
خفه کردن یک حقیقت
از این رو، مصرف کالاها به صورت بدون کلماتی مانند خوراکیهای فرآوری شده و نوشیدنیهای قندی برای چاقی یا یخزدهکاری میتوانند لذت را به ارمغان بیاورند، به این ترتیب رژیمهای غذایی با استفاده از غذاهای پیشساخته شده هستند و در خود به فکر متقاعد کردن هستند.
افت گذار
ممکن است ریزگردها و بتادین را جا زده باشد. باید ببینید که که نوکریها هدف اینجاست یا به صرفه نیست. غلبه در حال بزرگی این نکات مهم، خفه کردن گریبانگیر است.
کوه منور
سؤال اساسی این است که چطور میتوانیم تا حدودی از این آثار برانداز را گرفته و با رژیمهای غذایی سالم تر بهتر از آنچه که درگیر است حمایت کنیم؟ و چه آنها هستند که به سرعت تجدیدالفت کردهاند و آیا میتوانیم به زودی آنها را جستجو کنیم؟.