درمورد نظام پرداخت کارکنان وزارت بهداشت باید پیش رفت

طبق اعلام خبرگزاری ایمنا، سیف الله مرادی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه اظهار کرد: “وزارت بهداشت طی مکاتبات و جلسات متعدد با نهادهای ذی‌ربط، از جمله ریاست جمهوری، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، این موضوع را دنبال کرده است.” وی افزود: “در راستای اجرای نظام پرداخت کارکنان وزارت بهداشت، جداول پیشنهادی امتیازبندی فوق‌العاده خاص تدوین و برای تصویب در شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.”

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت گفت: “براساس ظرفیت‌های ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم، وزارت بهداشت خواستار اختصاص امتیازات بیشتر برای کارکنان نظام سلامت با توجه به سختی کار و نوع و تعدد مشاغل این حوزه شده است و این موضوع در حال پیگیری است.” وی تأکید کرد: “این وزارتخانه با جدیت، مذاکرات و رایزنی‌های لازم را برای تحقق این مطالبه مهم کارکنان نظام سلامت ادامه خواهد داد.”

این امر به تقویت اتحادیه ای، همکاری مشارکتی، میان کارمندان وزارت بهداشت می انجامد. این اتحادیه به عنوان عضوی ازسازمان های کارگری، می تواند از طریق برقراری تعاملات و مبادلات میان کارکنان بر بهبود شرایط کار و افزایش دستمزدهای کارمندان تلاش کند. کارمندان و ماموران وزارت بهداشت در یک حالت اخیر تشریفات در دستورهای اداری و سازمانی عادی خود با پیچیدگی‌های پیچیدهی قانون و خط مشی های دولتی در این حوزه مواجه هستند. با تمامی تمامی تلاش های موجود در حال حاضر هنوز هم مسائل بسیاری جاری هستند. با به کارگیری عواملی که از طریق تجربه های گوناگون توسعه یافته است می توان قوانین و مقررات داخلی کشور را بهبود بخشید و دامی برای مامورین نظام سلامت افزایش داد.