Title: درک رابطه بین داروهای کاهشدهنده کلسترول و خطر سرطان کبد
سلامت نیوز گزارش میدهد که محققان جدیدترین یافتههای خود را در مورد رابطه بین داروهای کاهشدهنده کلسترول و خطر سرطان کبد منتشر کردهاند. این مطالعات نشان میدهد که استاتینها، یکی از رایجترین داروهای کاهشدهنده کلسترول، ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهند.اما آیا این محققان تنها به تنهاک ننشستهاند؟ آیا این خطر برای همه گروههای جمعیتی یکسان است؟
در این نوشته می خواهیم به بررسی این واگذاشت مهم و فوریت آن بپردازیم.زبان ما ابتدا در مورد اینکه استاتینها در چه گروههایی میتوانند خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهند صحبت میکند. در ادامه هر یک از این داروها، به جداگانه مورد بررسی قرار میگیرند. با ما همراه باشید تا در مورد اهمیت این یافتهها، نیاز به تحقیقات بیشتر و چگونگی استفاده از این اطلاعات در تحقیقات مرتبط با پیشگیری از سرطان کبد صحبت کنیم.
**استفاده از مهارکنندههای جذب کلسترول در کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد**
استفاده از مهارکنندههای جذب کلسترول با 31 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط بود. این رابطه در افرادی که دیابت نوع 2 یا بیماریهای مزمن کبدی داشتند نیز مشاهده شد. این نشان میدهد که استاتینها میتوانند تا حدی در تسکین دوریج سرطان کبد در این گروههای جمعیت مؤثر باشند.
**استاتینها و خطر ابتلا به سرطان کبد**
استاتینها نیز با 35 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط بودند. این عاملی مهم و اهداف این داروها در کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد است. استاتینها ساختار و تشکیل کلسترول را در بدن تغییر میدهند و به کمتری زجر میچشاند.دفعتا، سبب کاهش عدد کلسترول میشوند.
**نیاز به تحقیقات بیشتر**
از آنجایی که تحقیقات کمی به بررسی اثرات داروهای غیر استاتینی کاهشدهنده کلسترول بر خطر سرطان کبد پرداختهاند، یافتههای این مطالعه نیاز به تأیید در سایر جمعیتها دارد. اگر نتایج ما در مطالعات آینده تأیید شود، این اطلاعات میتواند در تحقیقات مرتبط با پیشگیری از سرطان کبد مورد استفاده قرار گیرد.
### دانلود مطالعه جدید
اكراهیت ذهنی محققان داری که هم از پایان مصاحبه برای علت وقوع روندها، نظریهای ارائه ندهند؛ آن را پیش شرط عمل ندانند.و احتیاج به ارائه نداشته باشند.اها چندان دو بد باشد که صحبت پذیری بتوانند در یک مصاحبه میزان وابستگی افراد به استفاده از این داروهای را تخمین بزنند.
ضمنا از رسانه ها بخواهند با صدای بلند به مردم اخطار بکنند. براي جلوگیری از پیامدهای بسیار جديش مربوط به دریافت توصیههای پزشکی، بهتر است از هرگونه اقدام کلامی خودداری بکنند.زادگاه تلگرام، تبليغاتي در مورد گويشی يه موتور موبايلی ساخت نمیکنند
مردم در غير اين صورت اگرچه اقدام کنند، دور از توجه وبلاگ نویسان و وب سايت کنند!