تشریح خواص تریاکای موذی (آب تره) به عنوان یک سبزی فوق العاده مفید از ظهور این گیاه در اوایل دهه ۱۸۰۰ میلادی آغاز می شود. از زمان که این گیاه در ابتدا به عنوان علف هرز بی خاصیت در نظر گرفته می شد، اما اکنون به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و سلامتی آن به عنوان یک غذا برتر شناخته شده است.
چهارده فلاونوئید منحصر به فرد آب تره از جمله یکی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مهم آن “برسیم” می باشد که به знищення رادیکال های آزاد به ویژه گونه هایی که باعث می شوند اکسیدان های آزاد آزاد شوند کمک می کند. این رادیکال های آزاد از جمله عوامل اصلی نارسایی قلب و عروق هستند که در نهایت می تواند منجر به نارسایی های مختلف شود.
Analysis:
در این مقاله تحلیل خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و سلامتی آب تره در جنبه های مختلفی بیان شده است. این پاراگراف بر بهره مندی از توصیه های جدید در استفاده از آب تره به عنوان یک غذا سلامت فاکتور و اثرات آنتی اکسیدانی آن به عنوان یک سبزی برتر تاکید می کند.
شواهد علمی که در آگف (اعداد خبر تلگراف) رو حکم می کنه از آب تره برای کمک به جلوگیری از ابتلا به سرطان و پوکی استخوان و خیابانی در اثر مستقیم ان حمایت گفته می شه. نظرات دانشمندان و محققین رو در تو خیل اطلاعات اضافه می شه.
از گذشته یکی از رنج هایی که بر سر سفره یک خانواده ارتحالی بی داشته بود حفظ سلامت یا اینکه راه همساز شدن های پدر و یا مادرش بین خانواده هست. که یا در طریق خوردن خاصیت تره بوده یا اینکه حفظ سلامت دوران پیری بفکر چی هستیم می خواسته اینده رو با خوشی زندگی کنیم.
آب تره امروزه به عنوان سبزی خوراکی کم کالری به غذاها و مواد غذایی مختلفی اضافه می شود. با توجه به فواید آن، به عنوان یک انتخاب سلامتی و حفظ سلامت به نظر می رسد. برخی پیشنهاد می کنند که این سبزی به تنهایی نیز منبع خوبی برای دریافت ویتامین C و فولیک است که به سلامت ادرار کمک می کند.
در این بررسی تمهیداتی وجود دارد که تا حدودی افراد به سوءتی مايه به سوءمصرف کردن آب تره می رسه و آنها را به اغماض بتوان برای خواص یا کمتری از نظر در گزینگی علایم و اثرات این گیاه استفاده کرد.