روند صادرات فلزات به ایران کاهش یافت

حق به فرد بهره‌ور می‌رسد

سیر، یک گیاه با الطیات birden نامدار در سراسر جهان است که از آن برای بهبود سیستم ایمنی استفاده می‌کنند. این گیاه در طب سنتی یونانی، بابلی، رومی و چینی مورد استفاده قرار می‌گرفت. حاوی ترکیبات با خواص دارویی قوی، سیر بر سلامتی انسان آثار محسوسی دارد.

با بررسی دقیق نتایج مطالعات نشان می‌دهد سیر ممکن است سرماخوردگی را تا ۶۳ درصد کاهش دهد. همچنین عصاره سیر کهنه شده در دوزهای بالا (۲.۵۶ گرم در روز) روزهای بیماری ناشی از سرماخوردگی یا آنفولانزا را تا ۶۱ درصد کاهش می‌دهد. سیر سطح کلسترول را بهبود می‌بخشد و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. توجه داشتن به این مطلب ضروری است که سیر با بعضي داروها تداخل دارد. ‘);

سیر حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که ممکن است به پیشگیری از بیماری آلزایمر و زوال عقل کمک کند. تحقیقات نشان داده مکمل‌های سیر ممکن است عملکرد ورزشی را بهبود بخشند. خوردن سیر ممکن است به سم زدایی فلزات سنگین در بدن کمک کند و سلامت استخوان‌ها را بهبود بخشد.

وزارت بهداشت اعلام کرده است که سیر به عنوان یک منبع خوب از منگنز، ویتامین B۶، کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B۱ دارای اهمیت زیادی است. تمام اشکال سیر از جمله خام، پخته و ترشی سرشار از مواد مغذی هستند که خواص سلامتی را ارائه می‌دهند. آنها شامل ویتامین‌های گروه B و آنتی اکسیدان‌های ضد سرطان هستند. با این حال، ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد.

نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد سیر ممکن است پاسخ ایمنی بدن را تقویت کند. همچنین نتایج مطالعات متعدد نشان می‌دهد سیر می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا داشته باشد. برای این مهم ضروری است که سیر به مقدار زیادی مصرف شود، و یا با داروهای فشارخون مقایسه شود.

استفاده از سیر می‌تواند سطح LDL یا کلسترول “بد” و کلسترول کل را کاهش دهد. همچنین نشان داده شده است که سیر ممکن است کلسترول را کاهش دهد و توجه زیادی به تأثیر مثبت بالقوه سیر بر سلامت قلب و عروق شده است. همچنین سیر خام ممکن است از سرطان جلوگیری کند.