کافستول و کاهوول ترکیباتی در قهوه هستند که ممکن است سطح کلسترول بد خون را افزایش دهند. نتایجی که توسط محققان سوئدی منتشر شده است، نشان میدهد که هنگام دمنوش قهوه، ماهیت قهوه در دم کردن پررنگ به بزرگتر کردن پروکلسترول بد در قلب کمک میکند.سابقا داده ها نشان داده است که قهوه ای که از اجاق گاز خود دم میشود دارای پروکلسترول ها به بالاترین سطحی که از نمونه های دیگر قهوه قابل تولید است، در حالیکه قهوه ای که از استفاده از قطره دار در دستگاه قهوه حاوی هیچ ترکیب قابل توجهی بود. این ترکیبات در چربی های قهوه به طور طبیعی یافت می شوند و دم کرده قهوه از طرق مختلف، اجاق گاز یا نوع قهوه تاثیر چندانی ندارد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که 14 دستگاه قهوه از انواع مختلف برندهای معروف و با استفاده از قهوه به صورت آسیاب شده در فنجان های متعدد در دانشگاه چالمرز مورد آزمایش قرار گرفته است. در این تحقیقات بهانه ها، زلال و نتیجه را تنها در مدت چند هفته اندازه گیری کرده اند. از همه مهمتر کنسانتره قهوه با آب مخلوط کردن سطح پروکلسترول قهوه را تا سطح بسیار پایین تر کاهش می دهد. به قول یکی از محققان این تحقیق، 15 دیوید ایگمن، 63% از مردم سوئد قهوه می خواهند و آن ها می خواهند که آنها به طور روزانه چندین قهوه ای دارند. از این رو مناسب ترین قهوه فیلتر شده با کاغذ از نظر موادی که منجر به افزایش سطح کلسترول هستند، قهوه فیلتر شده با کاغذ است و مناسب ترین قهوه قهوه در دستگاه قهوه فیلتر دار است. به ادعای همان محقق آن هایی که قهوه های زیادی می نوشند، در واقع می توانند از استفاده از cihaz قهوه فیلتر دار یا در صورتی که نیاز دارند با دمنوش خود استفاده کنند و نمونه های قهوه را از خانه تهیه کنند. هر کسی که می خواهد قهوه فیلتر شده باشد، سعی می کند که قهوه خود را از خانه تهیه کند. حتی اگر فقط قهوه فیلتر شده توسط کاغذ باشد.