به گزارش مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در ایام نوروز و رمضان که یکی از زمان‌های حساس سال است، یکی از تلاش‌های صورت گرفته برای حفظ سلامت عمومی، عبارت است از شناسایی و معدوم کردن مواد غذایی فاسد. این اقدام، بخشی از تلاش‌های گسترده وزارت بهداشت برای مقابله با چالش‌های بهداشتی در این دوره پرتردد است.

ورود به دوره نوروز و رمضان با افزایش حالات تذکر می‌گیرد که این چالش‌های بهداشتی نشان می‌دهد تا چه حد مدیریت بهداشتی باید در این دوره‌ها پرهیز کرد. از سوی دیگر، با میهمانی‌های نوروزی و رمضان به یک چیز دیگر با آن برخورد داریم: این است که مسائل بهداشتی اتفاق بیفتد؛ تا چه حدی می‌توانیم از مسائل بهداشتی پرهیز کنیم؟

آمار می‌تواند به ما نشان دهد که تلاش‌های وزارت بهداشت موفق بوده یا خیر؟-center سلامت محیط و کار در گزارش خود بیان می‌کند که در برنامه بهداشت محیط سلامت نوروزی و رمضان، بیش از یک میلیون و ۲۶۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد شناسایی و معدوم شد. این عدد با توجه به حجم کار انجام شده، حاکی از تلاشهای گسترده است. باید دانست که این اتفاق به محیط کشور چقدر کمک کرده است؟

در سال‌های اخیر، روند کلی کشور بهبودی جدی به خود دیده است، به طوری که شاهد می‌شویم جوامع زیادی در سمت پرهیز از تهدیدات بهداشتی کاملا مسلحانه به پیش می‌روند. آیا این انتظار و تمایل مردم نیز در این موفقیت حرفه‌ای و بشردوستانه مؤثر بوده است؟