سرکه سیب خام و تصفیه‌نشده، این نوشیدنی آنتی‌اکسیدانی که به محبوبیت روزافزون خود دست یافته است، حاوی “مادر سرکه” یا لایه قهوه‌ای‌رنگ از میکروب‌های مفید است که به بهبود سلامت باکتری‌های روده کمک می‌کنند. این میکروب‌ها همچنین سرشار از پلی‌فنول‌ها هستند که آنتی‌اکسیدانی فعالی هستند که می‌توانند از آسیب پیری سلول‌های بدن جلوگیری کنند.

اما برای استفاده مناسب از سرکه سیب، دوز استاندارد ۱ قاشق غذاخوری برای ۸ اونس (حدود ۲۴۰ میلی‌لیتر) آب رقیق‌شده است. اما اگر فردی که استفاده می‌کند، به یکی از این گروه‌های خاص تعلق دارد، harus dikkat کند. به عنوان مثال، افراد مبتلا به زخم معده، گاستریت یا اسید معده برگشتی، ممکن است به زود آشفته‌شود. هم‌چنین، اگر مصرف‌کننده داروهای خاصی مانند داروهای ضد دیابت یا داروهایی که بر سطح پتاسیم تاثیر می‌گذارند است، قبل از شروع مصرف سرکه سیب باید با پزشک مشورت کند.

یکی دیگر از نکات مهم، قدرت ضدعفونی‌کنندگی سرکه سیب است. این نوشیدنی می‌تواند هم‌زمان به‌عنوان یک چاشنی سالاد و یک ضدعفونی‌کننده برای از بین بردن باکتری اشریشیا کلی (E. coli) روی کاهو عمل کند. در حقیقت، آن را می‌توان به یک کاسه آب اضافه کرد و هنگام شستن میوه‌ها و سبزیجات برای از بین بردن میکروب‌ها استفاده کرد.

همان‌طور که بسیاری از افراد تمایل دارند، مواد غذایی خود را در یخچال برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنند، افزودن سرکه سیب به یک کاسه آب هنگام شستن میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند به حفظ تازگی این مواد غذایی کمک کند.

نکته دیگری که باید در نظر داشت، تأثیر احتمالی سرکه سیب بر دندان‌ها است. اسید سرکه می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند و بنابراین باید با احتیاط مصرف شود.

سرکه سیب حاوی “مادر سرکه” است که یک لایه قهوه‌ای‌رنگ از میکروب‌های مفید است. این میکروب‌ها عبارتند از:

1. میکروب‌های مفید برای باکتری‌های روده
2. پلی‌فنول‌ها (آنتی‌اکسیدان)
3. پروبیوتیک‌ها (بهبود سلامت باکتری‌های روده)

از اینرو، می‌توان از سرکه سیب به عنوان یک مکمل آنتی‌اکسیدانی استفاده کرد. لیست زیر شامل نکاتی است که باید در نظر داشت، و برخی از این نکات باید با دقت و احتیاط انجام شوند:

* **مقدار توصیه‌شده**: ۱ قاشق غذاخوری برای ۸ اونس (حدود ۲۴۰ میلی‌لیتر) آب رقیق‌شده است
* **استفاده‌ی در خوراک**: به عنوان چاشنی سالاد و ضدعفونی‌کننده
* **استفاده‌ی از سرکه سیب در آرایش و بهداشت**: با احتیاط مصرف شود
* **انواع بیماری‌های مرتبط با استفاده از سرکه سیب**: زخم معده، گاستریت، اسید معده برگشتی، دیابت، داروهای ضد دیابت و داروهای بر سطح پتاسیم تاثیرگذار

در حقیقت، شما می‌توانید از سرکه سیب به عنوان یک مکمل آنتی‌اکسیدانی و یک ضدعفونی‌کننده استفاده کنید. در ضمن، برای بالا بردن دهشابت از غذا، بزنید تمام گلدان را شستشو دهید و بزنید آب آن‌ها و محتویات آن را شستشو دهید.