فصلی که برای سلامتی کمک میکند یا خطراتی را تریز میکند
بهار فصل تغییر و تحول هوا است. در این فصل هوا گرمتر میشود و رطوبت افزایش مییابد. این تغییرات بر سلامتی افراد مختلف تأثیر گذاشته و ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند. بهخصوص برای افرادی که مزاج گرم و تر دارند، مشکلاتی مانند جوشهای پوستی، آلرژی، کهیر و آبریزش بینی در این فصل را experiencesکر میکنند.
اما آیا میتوان برای کاهش مشکلات بهار، علاوه بر رعایت هوا و زندگی، تغذیه نیز را کنترل کرد؟
موفقیت تغذیه برای سلامتی به بعد بسیار مهمی برخوردار است. متخصصان طب ایرانی وعلاوه بر رعایت هوا و زندگی پیشنهاد میکنند که تغذیه نیز در رفع مشکلات بهار بهعنوان یک کانال مهم برای سلامتی، بازی کند.
طبق پیشنهاد دکتر علیرضا عباسیان متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در فصلی که هوا گرم و تر است، برای تعدیل دادن به تغییرات هوایی، غذاهای سبک و خنک میتواند به سلامتی کمک کرده و کاستیهای صدمهور آن را کاهش دهد.
خوردن غذاهای ساده و سبک، مانند آش جو، نان جو و حبوبات خنک مثل عدس و ماش، میتواند به تجدید آسیبدیدگی ناشی از تغییرات هوا کمک کند. در این سوی خلاف، کاهش حجم غذاهای داغ و شیرینیها برای فردی که مزاج گرم دارد، پیشنهاد میشود. به خصوص بهتر است در این فصل از غذاهای گرم مانند گوشت قرمز استفاده نداشته باشید.
اما غذاهای بهاری، حتی اگر اغلب از غذاهای گرم باشند، میتوانند به سادگی خنک باشند. وارونگی یا درهمشماری میوهها میتواند همچنین مزایا برای سلامتی ایجاد کند. به این سبیل، نظیر روز سیب و روز برنج از پر مصرفترین غذاهای بهار میان همگان قرار دارد.
با هملمس عبارتی رنگارا بار دیگر برخی سرایه های به آگاهی مؤید راهنمای ا کثر افراد، کشوری پاکمند مباش دو یک معمول بالاخره خودتان را در آگاه کنید و آنج را انتخاب کنید که رایحه به شما ظرر می دهد.