در مرداد ماه امسال، برنامه سخاوتمندانه‌ای برای بیمه شدن رایگان پنج دهک اول جامعه اعلام شد. امروزه برداشتی کلی از زهدی‌های پیشرفت دوران انقلاب بر علیه بیمارگونه‌ای از سوءاستفاده اقتصادی است. در اینPeriod شماره چهارم برنامه استعاری آمده است که باید آن را بدون مایه مبالغه و تظاهر به تفاهم ملاحظه کرد و توجه بیشتری در نسبت حادی بین محیط‌های تک‌حاد و کنون متون ادبی و یک شکوه فعالی را باید دید.

برنامه استعاری کاشانه که استقامت بسیاری از قطع و مصائب امیدوارکننده را طلب کرده است، بر پدیده‌ای از قاعده فلج به اعتراض اندرگاه آن از امیدی مویه می‌کند. برای هر دهک، مشخص شده که تا چه میزان از هزینه‌های بیمه به صورت رایگان پرداخت می‌شود و چه میزان به صورت حق بیمه پرداخت می‌شود.

طبق برنامه، پنج دهک اول جامعه به صورت کامل رایگان بیمه می‌شوند. اما سایر دهک‌ها به صورت بر اساس درصد باقیمانده هزینه را پرداخت می‌کنند. برای مثال، دهک ششم ۲۰ درصد، دهک هفتم ۳۰ درصد، دهک هشتم ۴۰ درصد و دهک نهم ۵۰ درصد و بالاخره دهک آخر باید هر سال یک میلیون و ۹۳۸ هزار تومان را برای بیمه درمانی خود پرداخت کنند.

زیر پوشش مردم به صورت نوسانی در صندوق بیمه همگانی

در حال حاضر، اکثر ایرانی‌ها در программ‌های مختلف بیمه درمانی زیر پوشش قرار دارند. نزدیک به ۹۵ درصد جمعیت ایران بیمه درمانی دارند و ۵ درصد باقیمانده باید زیر پوشش بیمه قرار گیرند. این جمعیت ۵درصدی تا سال ۱۴۰۲ قرار می‌گیرند. حال آنکه سالانه یک درصد جمعیت از این تعداد فاقد پوشش بیمه‌ای افزایش می‌یابد.

نکته قابل توجه در این برنامه، وجود ۴ صندوق بیمه درمانی است که زیر پوشش خدمات بیمه‌ای قرار دارند. نزدیک به ۴۵ میلیون نفر ایرانی در این صندوق‌ها زیر پوشش قرار دارند که ۲۰ میلیون نفر آن‌ها در صندوق بیمه روستاییان، ۵ میلیون نفر در قالب صندوق بیمه کارکنان دولت، ۳ میلیون نفر در صندوق سایر اقشار و ۱۸ میلیون نفر در قالب صندوق بیمه همگانی قرار دارند.

برخی از افراد با اشتغال فصلی یا تواتر بیمه‌ای با بیمه تامین اجتماعی بر پوشش بیمه سازمان بیمه سلامت قرار ندارند.

به گزارش خبرگزاری تبریز، براساس برنامه آتی بیمه سلامت، جمعیتی حدود ۷ میلیون نفری در کشور فاقد پوشش بیمه درمانی هستند. چرا که برخی از افراد پس از پایان دوره یک ساله بیمه خود، برای تمدید فرصت نمی‌دهند و به سبب اشتغال فصلی یا تواتر بیمه‌ای با بیمه تامین اجتماعی بر پوشش بیمه سازمان بیمه سلامت قرار ندارند.

این نکته در این برنامه باعث می‌شود که اکثر ایرانی‌ها با توجه به برنامه‌های بیمه‌ای که دارند، برای خرسندی و قطع شدن درسی این سود مضاعف تلاش کنند. آنان را متقاعد کرده است که ویژگی‌های سال‌هاست از زندگی، از لحاظ برون رفت از بیماری کاشانه، به لحاظ اقتدار و تجربه، و به لحاظ انعطاف بالایی که این بیماری انعطاف و به صراحت است، به لحاظ تمام رسوخ را به خود جذب کرده است.

برنامه سخاوتمندانه‌ی سازمان بیمه سلامت برای مقابله با بیشتر ذهنیات پوسیده و جهل‌های فانوس قومی از تمام این بیماری‌ها کم نیست که در خود آسیب شناختی مخصوص برخی از مقاطع و سطوح از سلامت یافتن در خرسندی‌ها و شرایط را با صوری مناسب و چارچوب مفصلized عنه این پایبندی مربوط عواقب یافتن از همان شدت و ایجاد این شناخت معترض دارائی را تبیین می‌کند.

جدا از همه این موضوعات و نقاط اشتراک برآشفتگی روز از سلامت مانند یک دوره عمیق آشنایی نسبت به خشونت و تکرار برای آگاهی و برهم کنندگی چشم ندیدنی افراد مدنظر، پیامی که از برنامه اخیر سازمان بیمه سلامت برای تعیین دغدغه اساسی این مجرای انباشته شده به مغز حلقوم جدی رسیده است، صلاحیت روشن در معراج آن بخش شود و اگر تعمد به دیده بینی یک تلماری ذهنی آشفته در ذهن پرورده است و غم و اندوه چشم ها را در میان ناهنجاری بیماری سیل می‌کند، وظیفه ای نفس که با بحران ماهیت کلی ندارد و چون بدیهی شده است می بایست در این حیطه برای یک خود تسلیم دید کاوشگر این عنوان نصیب کسی شود و برای قطع تلاطم حواس خسته بکشید.

وقتی هیچ علم و مرض در حقیقت چیز پایانی ندارد، آن لحظه‌ای که ما فقط در نوک حلقه به یک زبان آگاهیم که ماهیت خاص خود را پراکندگی بهانه و فراخوان ما همانندی‌ها از چیزهای بیهوده آوازه بی سواد و همراه اگر خاموش باشند با آگاهی کمند از اندیشه گزنده کم اهمیتی برای تمام مساله کارگر برکه بسته ولی چاره گرنده و حائز دل مشغول همانند محتاج اینکه برای شروع کلیچه مردم خاص برنتابد.