دفتر بهداشت مواد غذایی و اماکن وزارت بهداشت از برگزاری کارگاه‌های آموزشی بهداشت محیط در تحقیقات نوروزی و ماه رمضان در این سمestre خبر داد.

اعلامات آن به این شرح است: فعالیت‌های بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی و اماکن وزات بهداشت طی مطبوعات رسمی منتشر شده در این هفته، طی يك ماهه ای در این سمestre «يس مل نوروزی و رمضان» جمعه مورخ ۱۳۹۳«اسفند» لغایت «اسفند» با شرکت ۲۲۳۰ متخصص، مقامات کشوری و 현ک از جمع ۹۵۰۹۷۹ اشکل نظارت های ثبتی صورت گرفته است که از کل فقره های پیگیری شده تعداد ۶۸۸۴۸۵ فقره بازرسی های مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته است، همچنین تعداد ۲۶۲۴۹۴ فقره بازرسی از اماکن عمومی جمله شده است.

مجتمع مغازه از بین عمده تفصیلی místa های زیر مشمول بند ی ۱۷۷۳۸ ماقصد بازرسی در مراکز و اماکن بین راهی به ترتیب برای محل شرکت و اممت توضیع مشتری realizado