محصولات غذایی فاسد و اماکن خطرناک در لرستان پلمب شدند
آسیبهای احتمالی بهداشت عمومی، نقض قوانین و جلب آتفه بهداشت در اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و أماکن عمومی و بین راهی ذیحساب است. نظر به اینکه طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان امسال اجرا شد، پرسش اینجا است که این برنامه در آینده تا چه اندازه از محبوبیت و توانمندی میآید. آیا این طرح چیزی بیشتر از یک یکباربهسالهای پندکار نیست و آیا از این طرح نتیجهجرئیای بهدستمیآید و مورد استفاده قرار میگیرد؟ علاوه بر این، آیا رسانهها میتوانند بیشتر در افزایش و نفسگیر کردن طرحهای بهداشتی و غذایی در حال حاضر نقش آفرینی کنند یا در عمل؟