استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ رکورد برتر مربوط به تولید سالانه شیر خام، تخم مرغ، گوشت بوقلمون و پروفسور را در میان سایر استان‌ها در کشور取得 کرد. ناصر براتی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی اصفهان در نشست خبری مربوط به این موضوع، اظهار کرد: تلاش برای افزایش حساسیت نسبت به امنیت غذا و تجانس آن در سطح استان یکی از اهداف اداره کل دامپزشکی است. او به این نکته اشاره کرد که ارزش تولیدات دام، طیور و آبزیان در استان اصفهان ۱۱۶ همت و ۱۶ درصد کل صنایع بهداشتی، دامپروری و کشاورزی کشور است. وی افزود: استان اصفهان در تولید سالانه شیر خام، سالانه ۱۴۴۵ تن تخم مرغ و سالانه ۲۲۰ روزانه تن گوشت بوقلمون در رتبه اول کشور قرار دارد.همچنین، تولید سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه بومی در مرکز مرغ بومی استان اصفهان از مهمترین اقدامات می باشد.

وزیر ترویج و امرار معاش روستایی شایان ذکر است که تلاش برای گسترش علم کشاورزی و سلامت غذا در سطح استان یکی از اصلی ترین اهداف پروژه های فرهنگی این وزارت است.