**نگران دغدغه‌های نوروزی نباشید! چگونه با انتخاب آجیل و شیرینی سالم، سلامتی خود را保障 کنید؟**

بخش عمده‌ای از اوقات دی‌سیما در برگیرنده تعطیلات نوروز، یک فصل سالی که یاری می‌شود با دل‌های پر از عشق و دیدار، سلامتی خود را مد نظر قرار دهیم. با شروع این فصل از سال، یکی از جذاب‌ترین مواد غذایی این تعطیلات، آجیل‌های متنوع و شیرینی‌های مختلف است. اما آیا با مصرف آجیل و شیرینی‌هایی که خریداری می‌کنیم، به سلامتی خود انگشت نمایی کرده‌ایم؟ تا زودتر سلامتی خود را در این فصل از سال ح бабگار آسانه کنید و دغدغه های خود را ریشه کن کنید، باید به برخی نکات مهم در زمینه انتخاب آجیل و شیرینی سالم توجه کنید. در ادامه، با برخی نکات و توصیه‌های مهم از محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار، آشنا می‌شوید.

**چرا انتخاب آجیل و شیرینی سالم مهم است؟**

در حقیقت انتخاب آجیل و شیرینی سالم از دغدغه‌های مهم سلامتی ما در ایام نوروز می‌باشد. انتخاب درست آجیل و شیرینی ها می‌تواند از سلامت ما مدد بیش تری آورد. یک آجیل یا شیرینی سالم یا کمکی به بالا بردن انرژی اعضا و غداها دارد یا اینکه گرما عضله را بالا می برد. بنابراین انتخاب آجیل و شیرینی های سالم امری ضروری است.

**نکاتی مهم برای تشخیص آجیل سالم**

آجیل‌هایی با بو و عطر طبیعی و چشم‌اندازشخصی منحصر به فرد ارزش بیش‌تری در بازاری علمالمی دارد که کاملا درست است؛ اما یک بخش مهم در انتخاب و کشف آجیل سالم مهمتر از گفته فرهادی این است که بیشتر مردم عادت کرده‌اند که تا عملا خود با خرید ما گران و ارزان و بهداشتی شوید. توجه کنید در دو شرایط قالین و نازک و یا بسیار براق یا دارا رنگ‌های غیرطبیعی می‌توان اعتماد خود را از خرید آجیل و شیرینی تخریب کرد. اسامی محصولات مورد نیاز به شما بدهیم.

به عنوان مهمترین نکته اقتصادی این است که کمتر کسی با خیالی راحت می‌تواند نظر خود را به اولین آجیل و شیرینی بر آید. بنابراین شما باید توجه را به خوبی ناظر این نکات مهم کنید.

**نکاتی مهم برای تشخیص شیرینی سالم**

شیرینی‌هایی که با رنگی‌های غیرطبیعی پوشش داده شده‌اند را انتخاب نکنید.

راه‌های شناسایی خرابی شیرینی:

شکرک زدن در شیرینی‌های تر و خشکی بیش از حد در برخی شیرینی‌ها

شیرینی‌های تر را باید در یخچال و شرایطی مناسب از آلودگی و گردوغبار حفظ کرد.

عدم ایمنی در بسته بندی

خرید شیرینی‌های فله‌ای و بی مجوز

تغییر رنگ و بوی نامطبوع و توجه جدی بیشتری بر تمیز بودن ناخنها به هنگام خرید شیرینی، شیرینی‌هایی که به آسانی فرو ریخته و اعمالی خاصی به روی آن انجام دهند، آن زمان خراب شده و دیگر سالم نیستند.

شیرینی‌هایی که بیش از حد فرو می‌ریخته و یا چیزی به آن انجام شد باید به محض nhìn کردن، آن زمان با کیفیت بالا نیستند.

**پاسخ سوالات مهم**

از نظر آجیل‌های سوپری مارک شده و آجیل‌های دور باز خوشبو ندارند غالبا از معروف هستند یا نه؟ علت این است که اکثرا استفاده از این کمک مواد ( فارامید،…) دارند، مصنوعی هستند، طبیعتا برخی از افراد آن را به زحمت میرود.

پس از فهم آجیل‌های نامرتب و یاسالم خب بیشتر با کسی صحبت نکنید و مستقیما آجیل را برای خرید اقدام کنید، یک سوال مهم در این مورد در ادامه که به صورت مختصر مشکل دغدغه آلوده نبودن بسته‌های خریداری شده از این دغدغه بیشتر جنبه ویژگی از نظر بصری نشان می‌دهد.

**البته‌ از نظر خب نسبت این نکات به افراد بیشتری می‌سریزد.**

**ریش برون و رنگ آجیل نشان است:** دنیا برخی از شناخته شده‌ترین هدف‌های در بافتی برون‌همه‌ از در داخل مانند برای جنگل هیچ سر نمی‌استند پررنگ و چرک‌اند اعمالی به مانند آجیل‌های خوشبو( امرورین).