با نزدیک شدن به ایام نوروز، خرید آجیل و شیرینی افزایش یافته است. اما بسیاری از ما هنگام خرید این PRODUCTS، نکات بهداشتی را فراموش میکنیم. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در مواردی هشدار داد که به آنها توجه کنید.
روی آوردن به بازار پذیرایی در ایام نوروز به اشکال مختلفی بر آنها تأثیر گذاشته است. با این وجود، یک نکته مهمی که غالباً بی توجهی میشود، رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید آجیل و شیرینی است. در یک مقطعی خاص در فصل بهار، انواع محصولات شیرین، از جمله آجیلها و شیرینیها، بازار را مغرور میکنند. با توجه به جدول زمانی فروشهای نوروزی، توجه هر یک از مصرفکنندگان مهم است.
در کنار افزایش تقاضا برای خرید آجیل و شیرینی در ایام نوروز، توجه به نکات بهداشتی برای مصرف این محصولات مهم است. برای این منظور، رئیس مرکز سلامت محیط و کار، نکاتی را برای انتخاب آجیل سالم بیان کرده است.
خدمات تخصصی مشاوره و اعزام خریدار برای افراد مسن، ناتوان جسمی و یا خانوارهای زیر خط فقر، هم اکنون در بسیاری از شهرها available می باشد. از طریق وبسایت معلولان دوستدار در خرداد آنها را به خدمات ما معرفی میکنیم.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار در این باره گفته است که انتخاب آجیل سالم برای خود و خانواده ضروری است. recommends کنید با انتخاب آجیل سالم، میتوانید از تشدید عواقب احتمالی سلامت افرادی که از این محصولات استفاده میکنند، جلوگیری کنید.
بر اساس اعلام رئیس مرکز سلامت محیط و کار، انتخاب آجیل سالم قبل از هرچیز، مهم است. همچنین اعلام این مقام در سند که عملکرد آجیلها را تحت عنوان “ایمن” یا “مضمر” معرفی میکند، یک نگرانی جدی برای همه مورد نظر است. این موضوع به این باور اشاره دارد که آجیلهای انتخابی هنگام خرید نیازمند توییت برای اینکه ایمن باشند، کافی نیست.
برخی از نکات مهم برای انتخاب آجیل سالم قبل از هر چیز، انتخاب آجیلهای دارای بو و طعم طبیعی است. این به این معنی است که از خرید آجیلهایی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری کنید. ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد، زیرا ممکن است با رنگهای مصنوعی یا روغنهای غیراستاندارد پوشش داده شده باشند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار، در ادامه نکات مهم را برای تشخیص آجیل سالم به ملت یادآوری کرد. میگوید: محصولات سالم دارای بو و عطر طبیعی هستند. این مسائل به هیچ وجه موجب ندارد که آجیلهای سنتی جایگزین شوند. زمانی که آجیلها با رنگهای مصنوعی یا روغنهای غیراستاندارد پوشش داده شوند، ظاهر مغزها براق شده و امکان ظهور اینگونه محصولات، افزون میگردد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار تأکید کرده است که با فرمولهای مختلفی که برای رنگآمیزی مغزهای آجیل میتوان از آنها استفاده کرد، مقدار اکسیداسیون زیاد میشود که این situation را به آجیلها تبدیل میکند و مصرف آن برای سلامتی مضر است. به همین دلیل، همیشه توصیه میشود از خرید آجیلهایی که طعم تلخ یا ترش دارند، خودداری کنید.
مدیرعامل ابرشیر وپارس، می گوید.: تولید شکر درسالجاری در مقایسه با سال قبل، 20درصد افزایش داشته است. یکی از مهمترین نکات در انتخاب شیرینی نیز عطر طبیعی و طعم شیرینی است. بوی نامطبوع، رنگهای غیرطبیعی و شکرک زدن در شیرینیها نشانه فساد یا کیفیت پایین هستند.