رژیم گوشتخواری به طور محتمل سطوح لیپوپروتئین با چگالی کم را افزایش می دهد، که ممکن است در ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی نقش مهمی ایفا کند. این مطالعه با توجه به افزایش محبوبیت این رژیم غذایی و نگرانی‌های مداوم در مورد اثرات آن بر سلامت قلب و عروق، به بررسی ارتباط بین رژیم گوشتخواری و سلامت طولانی مدت پرداخت.

رژیم گوشتخواری که غالباً حاوی غذاهای حیوانی مانند گوشت قرمز، کره و پنیر است، ممکن است سطوح لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا “کلسترول بد” را افزایش دهد. برخی از کارشناسان و مطالعات درباره اینکه این رژیم غذایی چه تأثیراتی در کلسترول و از آن جمله کلسترول LDL دارد، نگران هستند. به عنوان مثال، غذاهای حیوانی چربی‌های اشباع را دارند که می‌توانند کلسترول LDL را افزایش دهند. این تجمع در رگ‌ها می‌تواند باعث تنگی آنها شود و جریان خون را به قلب و سایر اندام‌ها محدود کند، و حتی خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد.

برخی از متخصصان در این مورد ابراز نگرانی کرده‌اند که رژیم گوشتخواری به طور مداوم می‌تواند علائم سلامتی جسمی و روانی را نشان دهد. در این منظر ممکن است خطر قلبی عروقی در مصرف‌کنندگان را افزایش دهد. از طرف دیگر، همان‌طور که نشان داده شده است، ممکن است این رژیم فوایدی هم داشته باشد. همچنان، مهم است که به محدودیت‌های این تحقیقات نیز توجه شود که همچنان مطالعات بیشتری در این زمینه انجام می‌گیرد.