سازمان غذا و دارو میگوید کنترل دقیق میزان نیتراتها در فرآوردههای گوشتی ضروری است. دکتر حشمت الله رضوی سرپرست اداره امور فراوردههای غذایی این سازمان در این باره تصریح کرد: «نیتراتها بهعنوان افزودنیهای اصلی در فراوردههای گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتریهای مضر مانند کلستریدیوم بوتولینوم ضروری هستند، اما مصرف بیرویه آنها میتواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.» وی تصریح کرد: «برای جلوگیری از پیامدهای منفی نیتراتها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود و نظارت دقیق بر میزان نیتراتها باید با استفاده از آزمایشهای پیشرفته و پایش مستمر انجام شود.» رضوی تأکید کرد: «این اقدامات نهتنها سلامت عمومی را تضمین میکند، بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرفکنندگان کمک میکند.»
از طرفی این مقام مسئول استقامت کرد: «تأمین ایمنی غذایی با استفاده از فناوریهای نوین و آزمایشگاههای تخصصی برای بررسی ترکیبات در فراوردهها نقش مهمی ایفا میکند.»
همچنین رضوی تصریح کرد: «استفاده از روشهای نوین پردازش اطلاعات و برنامههای حمایتی از میزبانها میتواند کمک کند تا بتوان تولیدکنندگان را شناسایی کرد.»