به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان حجه السلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه یکی از اهداف بهزیستی در رفع نیازهای محرومین، استفاده از ظرفیت مردمی و ارائه خدمات مردم است گفت: بیشتر مجموعه ها نیازمند مشارکت همگانی هستند. 

وی  با تاکید بر اینکه دستگاه‌ها با شناخت ظرفیت‌ها برای حل مسائل با یکدیگر هم‌افزایی داشته باشند خاطر نشان کرد: همه دستگاه های اجرایی باید به صورت زنجیره وار جهت ارائه خدمات به آحاد جامعه مشارکت کنند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با تاکید  براهمیت هم افزایی بین دستگاه های اجرایی و شناخت ظرفیت های اجتماعی افزود: مسئله اجتماعی جزو موارد مهمی است که می توان به صورت قرارگاهی و گروهی و با حضور گروه های مرجع و فرهنگی  قدم های خوبی برداشت.

 وی در بازدید از بخش های مختلف بهزیستی و آشنایی با خدمات پرشمار و تخصصی از فعالیت تاثیر گذار کارکنان تقدیر کرد.

source