به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، حشمت‌الله رضوی موسوی با اشاره به اهمیت سلامت فراورده‌های گوشتی اظهار کرد: سازمان غذا و دارو به عنوان متولی نظارت بر تولید محصولات غذایی بر تمام مراحل تولید سوسیس و کالباس نظارت دارد، کارخانه‌های تولیدکننده این فراورده‌ها موظف هستند از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز استفاده کنند و هرگونه تخطی از ضوابط بهداشتی با برخورد قانونی روبه‌رو خواهد شد.

وی درباره میزان گوشت استفاده‌شده در محصولات گوشتی افزود: عبارت سوسیس ۹۰ درصد به این معناست که ۹۰ درصد ترکیب این محصول را گوشت و ۱۰ درصد آن را سایر ترکیبات تشکیل می‌دهد، همچنین در تولید سوسیس و کالباس از گوشت خالص استفاده می‌شود، اما در بعضی محصولات کم‌درصد ممکن است از گوشت جداسازی شده مکانیکی نیز استفاده شود که باید روی برچسب محصول درج می‌شود.

سرپرست اداره امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با پایش مستمر و آزمایش‌های کنترل کیفی، تلاش می‌کند از سلامت مصرف‌کنندگان محافظت کند، توصیه ما به مردم این است که هنگام خرید این فرآورده‌ها، به نشان سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه ویژه داشته باشند.

وی از نظارت‌های سخت‌گیرانه بر فرایند تولید سوسیس و کالباس خبر داد و تأکید کرد: استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.

source