مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در این مراسم گفت: طرح ” بهزیست محله” از سیاست‌های جدید سازمان بهزیستی است. در بهزیست محله با استفاده از ظرفیت‌های محله، نیروها و داوطلبان محله، نهادهای دولتی و عمومی و خصوصی محل و تشکل‌های حاضر در محله با هدایت مراکز مثبت زندگی خدمات ارائه می‌گردد و به دنبال ارتقای کیفیت استانداردهای زندگی، فقرزدایی، افزایش رفاه و سلامت اجتماعی و… در سطح محلات می‌باشیم. این خدمات نه از جنس عرضه محوری بلکه بایست به صورت تقاضامحوری و بر مبنای نیاز مردم ارائه شود. همچنین با عنایت به تفاوت نیازهای هر محله ، بایست از ارائه خدمات یکسان پرهیز گردد و با رویکرد فعالانه به سراغ جامعه هدف برویم.

مهدی برجی افزود: یکی از سیاست‌های بهزیستی خصوصا در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اجرای برنامه‌های اجتماع محور است. برنامه‌های اجتماع محور، کاملا داوطلبانه است و مردم را به مسئولیت‌پذیری دعوت می‌کند.این برنامه ها بر همت مردم تکیه دارد که با حمایت دستگاه‌های مختلف در راستای رفع معضلات خود اقدام نمایند. مشارکت جویی و جمع گرایی این قابلیت را دارد که به عنوان عنصری از سرمایه اجتماعی، هم سلامت اجتماعی را افزایش دهد و هم افراد را نسبت به آسیب‌های اجتماعی ایمن و مقاوم سازد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی در راستای رفع مشکلات مددجویان بهزیستی و لزوم هم‌افزایی بیشتر دستگاه‌های اجرایی و خیرین، گفت: بسیاری از فعالیت‌های ما با نهادهای مختلف همپوشانی دارد و امیدواریم از طریق تعامل و هم افزایی بیشتر بین دستگاه‌ها از موازی کاری پرهیز شود و خدمات به صورت کیفی و تخصصی ارائه گردند. بهزیستی یک ارگان دولتی و دامنه فعالیتش در تأمین همه‌جانبه سلامت و توانمندسازی است اما پایه گذاری فعالیت‌هایش بر مبنای مشارکت‌های مردمی است و این حوزه نیازمند توجه و حمایت بیشتری است. اساسا توسعه بدون مشارکت آحاد مردم عملی نخواهد بود. ما دست یاری به سوی مردم و خیرین دراز کرده‌ایم تا ما را در افزایش خدمت رسانی با کیفیت و مطلوب به مددجویان یاری نمایند.

source