به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سید جواد حسینی با بیان اینکه در سازمان بهزیستی برای توسعه کمی و کیفی مراکز و مؤسسات و تشکل های غیردولتی ۱۲ استراتژی را دنبال می کنیم گفت: توسعه جامع و متوازن جغرافیایی از کلان شهرها به شهرهای متوسط و شهرهای کوچک و روستا ها را به عنوان اولین سیاست برشمرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه توسعه قـشری دومین سیاست در این حوزه است تشریح کرد: باید از اقـشار میانسال بـه سوی جـوانان و سالمندان و زنـان، پزشکان، مهندسان، ورزشکاران حرکت کنیم.
وی در خصوص توسعه موضوعی به عنوان سومین استراتژی با اشاره به گذر جوامع از مراحل ارتباطی فیزیکال، دیجیتال، مدیتال و رسیدن به مرحله متاورس(هوش مصنوعی) گفت: با توجه به این تغییرات در دنیای جدید نیز همه چیز اساسا دچار دگرگونی شده و نظام تعلیم و تربیت نیز متحول شده است.
دکتر حسینی ادامه داد: ما نیز باید با این دگرگونی پیش برویم در غیر این صورت دچار واپس ماندگی فرهنگی می شویم و فرهنگ و نیازهای جامعه به روز رسانی نمی شود. ما باید بر نیازهای جدید جامعه که تشکل خیر ساماندهی شده است متمرکز شویم که همان توسعه موضوعی است. در حوزه های مختلف باید در لبه دانش های روز دنیا بایستیم تا بدانیم چه تحولی می توانیم انجام دهیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور توسعه توانمند سازی مراکز و تشکل های غیر دولتی را چهارمین استراتژی نام برد و افزود: بسیاری از تشکل ها را مجوز می دهیم اما بعد از چند وقت مجبور می شویم متوقفشان کنیم چون توانمند نیستند، حال اینکه با استفاده توان خود انجمن ها می توان آنها را توانمند کرد.
وی استراتژی پنجم را توسعه نظام تعامل بین تشکل ها و بخش دولتی و عمومی عنوان کرد و گفت: برای ارتباط بهتر و شکل گیری نظام مند این تعامل، به مداخله حرفه ای نیاز است.
دکتر حسینی توسعه کمی و کیفی مشارکت به ویژه در نظارت را ششمین استراتژی دانست و گفت: ما می توان از نظارت ۳۶۰ درجه با بهره گیری از توان خود تشکل ها و انجمن ها بهره مند شویم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور توسعه شبکه های داوطلبان در عرصه های گوناگون فعالیت های اجتماعی جامعه هدف سازمان بهزیستی را هفتمین سیاست دانست و گفت: تسریع در فرایند مجوز دهی با مهندسی مجدد فرایندها و برداشتن موانع غیر ضرور هشتمین استراتژی سازمان بهزیستی است.
وی توسعه یکپارچه سازی و سامانه ها و بانک های اطلاعاتی یکپارچه سیاست نهم عنوان کرد و ادامه داد: تشویق و ترغیب مشارکت ساماندهی شده و نیکوکارانه با رویکرد برندسازی و منزلت آفرینی مانند مدل انجمن خیرین مدرسه ساز سیاست دهم خواهد بود.
دکتر حسینی با اعلام توسعه شبکه سازی تشکل ها و مراکز و مؤسسات غیردولتی به عنوان سیاست یازدهم در این حوزه گفت: توسعه فعالیت های محله محورانه و اجتماعی سازانه یازدهمین استراتژی سازمان بهزیستی در توسعه کمی و کیفی مراکز و مؤسسات و تشکل های غیردولتی است.