به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، رئیس سازمان بهزیستی کشور در این نشست با اشاره به ظرفیت طرح بهزیستی محله گفت: در ۴۷۰ محله در سراسر کشور طرح بهزیست محله در مرحله اول با ارائه خدمات به سالمندان انجام خواهد شد که یکی از اقدامات ۵ گانه آموزش است.
وی با اشاره به اعلام آمادگی انجمن علمی اپتومتری و انجمن ژنتیک جهت همکاری در این طرح افزود: انجمن علمی گفتار درمانی نیز می تواند در زمینه آموزش پیشگیری از دمانس و موضوعات مرتبط با گفتاردرمانی در دوران سالمندی با این طرح همکاری داشته باشد.
دکتر حسینی به اشاره به خدمات غربالگری موفق در زمینه بینایی و شنوایی گفت: ۹۴ درصد موالید زنده کشور غربالگری شنوایی می شوند که با همکاری بین بخشی امکان پوشش کامل وجود دارد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تا یک ماهگی تشخیص صورت می گیرد و بعد از آن تا سه ماهگی مداخلات آغاز می شود و بعد از تشخیص خدمات مربوط به تجهیزات شنیداری و ارجاع به گفتار درمان توسط سازمان بهزیستی صورت می گیرد.
وی همچنینی بر بهره گیری از توان انجمن علمی گفتار درمانی در زمینه فرهنگ سازی در خانواده ها و مداخله به هنگام در زمان طلایی تاکید کرد.
دکتر صادق روشن دل نیز در این نشست با بیان اینکه ۵۰۰۰ فارغ التحصیل گفتار درمانی در کشور وجود دارد گفت: ۱۱۰۰ نفر ناپیوسته و ۶۰۰ نفر به صورت پیوسته در انجمن علمی گفتار درمانی فعالیت می کنند.
وی گفت: یکی از هسته های اصلی توانبخشی مددجویان در حوزه گفتار درمانی است و سازمان بهزیستی توجه ویژه ای به این حوزه دارد.
رئیس انجمن علمی گفتار درمانی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی تجربه های موفقی در غربالگری داشته است گفت: با توجه به زمان طلایی تشخیص اختلالات گفتار، غربالگری در این زمینه ضروری است.