حامد رضایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ۱۲ کمپ ترک اعتیاد فعال استان پنج مورد در مرکز و بقیه در شهرستان‌های استان دایر است.

وی ادامه داد: بر حسب نیازسنجی‌ها برای ایجاد یک کمپ ترک اعتیاد جدید در مرکز استان متقاضی وجود دارد که با طی مراحل قانونی و با لحاظ مقررات جاری نسبت به صدور مجوز راه‌اندازی آن اقدام خواهد شد.

وی افزود: خدماتی که در مراکز یا کمپ‌های ترک اعتیاد به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌شود، متنوع و تعداد افراد مراجعه کننده به مراکز نیز حسب شدت و زمان لازم برای ترک اعتیاد متغیر است.

رضایی تصریح کرد: سالانه به طور میانگین حدود پنج هزار و ۶۰۰ نفر به علت گرفتاری به اعتیاد مواد مخدر به مراکز یا کمپ‌های ترک اعتیاد در استان اردبیل مراجعه می‌کنند.

او گفت: در ۹ ماه سال جاری در ۱۲ مرکز ترک اعتیاد استان اردبیل به چهار هزار و ۴۰۴ نفر خدمات ترک اعتیاد ارائه شد.

وی با اشاره به این که فعالیت این مراکز در رفع ابتلا به مواد مخدر مطلوب است، ادامه داد: بیشتر بهبودیافتگان در سایه مراقبت‌های پیس از ترک اعتیاد بار دیگر به منجلاب اعتیاد گرفتار نمی‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل به در حال اجرا بودن کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان از طریق آموزش و آگاه‌سازی والدین اشاره و تصریح کرد: با اجرای این طرح با شعار “آیا محبت کلامی به فرزندت ابراز می کنی؟ ” به مقابله با اعتیاد برخاسته‌ایم.

رضایی اظهار کرد: استفاده از ابزار رسانه و فعالان این عرصه برای ارتقای آگاهی خانواده‌ها از ثمرات ارتباط عاطفی و کلامی با فرزندان مهم است و پژوهش‌ها نشان می‌دهد روابط محبت‌آمیز و عاطفی در خانواده نقش قابل تاملی در پیشگیری از اعتیاد نوجوانان و جوانان دارد.

او با اعلام اینکه کارزار رسانه‌ای جمعیتی فراتر از جمعیت زیرپوشش اداره کل بهزیستی اردبیل را شامل می‌شود، گفت: تعداد پرونده‌های افراد یا خانوارهای زیرپوشش اداره کل بهزیستی استان اردبیل ۴۰ هزار و ۱۵۸ فقره است که ۲۶ هزار و ۱۹۰ نفر از این تعداد مستمری‌بگیر بوده و بقیه خدمات غیرمستمری دریافت می‌کنند.

استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.

source