وزیر بهداشت گفت حدود ۱۰ درصد اقلام دارویی که تولید آنها برای تولید کننده زیان‌ده بود، به صورت اصلاح قیمت برگزار شد. این اقدامات مورد لازم برای Reform داروهای مورد نیاز هم شامل می‌شود. داروهایی که قیمت گذاری شده‌اند عموماً تزریقی و پمادهای استریل هستند که جنبه مصرف دائمی و عمومی ندارند. داروهایی که به صورت تزریقی اند و در بیمارستان‌ها مصرف می‌شوند، ۸۰ درصد داروهای تزریقی، بیمارستانی هستند و با تجویز پزشک و مصرف، به صورت هزینه در بیمارستان پرداخت می‌شوند. به این معنا که مکاتبات لازم برای Reform کلیه داروهای مورد نیاز را با بیمه ها صورت گرفته است. طبق این معنا به ما به التفاوت قیمت توسط بیمه ها پرداخت می‌شود.

وی افزود در مورد این موضوع می‌توان مثال گرفت. به عنوان مثال، آمپول دگزا حدود ۴۵۰۰ تومان قیمت داشت. آن هم قیمت پوکه و بسته بندی آن بود. اگر این قیمت دستوری برای تولید کننده، به صورت続ی برای تولید کننده قابل دوام باشد و تراز کشورهای همسایه باشد. با این این صورت ممکن است که کارخانه خوابیده و با این قیمت هم تولید نکرد و بتوانسته به قیمت بسیار بالایی مثلاً ۱۵۰ هزار تومان و بالاترح پیدا کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد در مورد این موضوع تلاش‌هایی صورت گرفته است. از این رو قیمت های Reform شد حول ۵۰۰۰ تومانی به ۱۵ هزار تومان رسیده است و ما به التفاوت قیمت را به صورت صندوق نظام پزشکی و بیمه ها پرداخت می‌شود. گزینه های Reform افزایش ها تاکید بر این گونه است که نباید به پرداخت این مطبوعات از جیب مردم مانده باشد.

وی افزود این بازی برای این بوده که می توانست تا آن گاهی برسد که دست نداشت مگر این که الباقی سازمان ها که مدیریت دارو و تجهیزات کنترول می کند، باید برای این هاепرداخت صورت گیرد. گزینه های Reform ممکن است که به این گوش آید که آنجا ها داری گفتگو با بنیاد غدیر رد شوند.