محمدرضا اخباری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به عوامل خطر بیماری‌های قلبی اظهار کرد: بیماری‌های قلبی علائمی مانند گرفتگی قفسه سینه، دردهای قفسه سینه، نفس تنگی و تپش قلب است که بسیاری از افراد از این علائم آگاه هستند و اطلاع دارند پس از تجربه هر یک از این علائم باید به پزشک متخصص مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه پیشگیری از بیماری‌های قلبی، حلقه گمشده در سلامت افراد به شمار می‌رود بسیاری از افراد، افزود: برخی افراد به بیماری‌هایی مانند چربی خون، فشار خون و دیابت مبتلا هستند، خود آنها یا دیگر فردی در خانواده آنها سیگار مصرف می‌کند و اضافه وزن، چاقی و سابقه فامیلی قوی از نظر بیماری‌های قلبی دارند.

متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی با بیان اینکه موارد بیان شده به عنوان عوامل خطر بیماری‌های قلبی محسوب می‌شود، تصریح کرد: داشتن زندگی پراسترس و پراضطراب نیز می‌تواند عامل مؤثری در ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی باشد و بهتر است افراد نسبت به عوامل خطر بیماری‌های قلبی آگاهی داشته باشند.

اخباری با اشاره به اینکه افراد باید به منظور پیشگیری از بیماری‌های قلبی، نارسایی و سکته‌های قلبی، به دنبال درمان عوامل خطر ذکر شده باشند، ادامه می‌دهد: در رأس بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عروقی قلب وجود دارد که منجر به سکته قلبی می‌شود و این بیماری‌ها با افزایش سن، شیوع بیشتری پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه هسته اولیه بیماری‌های قلبی از حدود ۲۰ سالگی است، گفت: سرعت پیشرفت بیماری‌های قلبی، به عوامل خطر ذکر شده وابسته است و وجود این عوامل می‌تواند منجر به پیشرفت سریع بیماری‌های قلبی شود و به طور کلی شیوه زندگی فرد، عامل مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های قلبی به شمار می‌رود.

متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی اضافه کرد: مهم‌ترین و شایع‌ترین عامل خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون است که شیوع بالایی دارد و دیر تشخیص داده می‌شود و علت تشخیص داده نشدن آن این است که در آزمایش‌های معمول، موردی به نام فشار خون وجود ندارد.

source