برای سالهای متمادی، مطالعات در مورد فواید و مضرات بالقوه نوشیدن قهوه، نوشیدنیای که بسیار پرطرفدار است، صحبت میکردند، طبق گزارشها، روزانه حدود 2 میلیارد فنجان قهوه در سراسر جهان مصرف میشود.
نواندیش: برای سالهای متمادی، مطالعات در مورد فواید و مضرات بالقوه نوشیدن قهوه، نوشیدنیای که بسیار پرطرفدار است، صحبت میکردند، طبق گزارشها، روزانه حدود 2 میلیارد فنجان قهوه در سراسر جهان مصرف میشود.
به گزارش زهرا حسین زاده از سرویس ترجمه نواندیش، مدیکال نیوز تودی در مورد فواید قهوه نوشت: به دلیل مواد مغذی و آنتی اکسیدان های موجود در قهوه، تحقیقات قبلی گزارش می دهد که این نوشیدنی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، سندرم متابولیک، بیماری کبد و چاقی کمک کند.
برعکس، مطالعات دیگری نیز نشان میدهند که نوشیدن منظم قهوه اثرات نامطلوب بالقوهای مانند افزایش اضطراب، محرک میگرن، مشکلات خواب و مشکلات گوارشی دارد.
اکنون، یک بررسی جدید که توسط محققان دانشگاه کویمبرا در پرتغال انجام شده است، می گوید که نوشیدن قهوه به طور منظم ممکن است به طور متوسط 1.8 سال زندگی سالم را به زندگی فرد اضافه کند.
این بررسی توسط موسسه اطلاعات علمی قهوه (ISIC)، یک سازمان غیرانتفاعی جمعی که توسط شرکتهایی از صنعت قهوه، از جمله illycaffè، JDE Peet، Lavazza، Nestlé، Paulig، و Tchibo راهاندازی شده، حمایت شده است.
در این بررسی، محققان یافتههای بیش از 50 مطالعه قبلی را تجزیه و تحلیل کردند که بررسی میکردند قهوه چگونه میتواند بر طول عمر افراد تأثیر بگذارد.
رودریگو کونا، محقق اصلی مرکز علوم اعصاب و زیست شناسی سلولی و استاد دانشکده پزشکی دانشگاه کویمبرا در پرتغال و نویسنده اصلی این مطالعه به مدیکال نیوز تودی گفت: مشخص شده که مصرف متوسط قهوه باعث کاهش بروز چندین بیماری مزمن می شود.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که سن یک عامل خطر اصلی برای ایجاد چندین بیماری مزمن است، منطقی است که بدانیم آیا مزایای مصرف قهوه به دلیل توانایی آن در کاهش روند پیری است یا خیر. در حقیقت نوشیدن منظم قهوه حدود 1.8 سال به زندگی سالم اضافه می کند.
پس از تجزیه و تحلیل، کونها و تیم او محاسبه کردند که افرادی که به طور منظم قهوه مصرف می کنند به طور بالقوه می توانند به طور بالقوه به طور متوسط 1.8 سال زندگی سالم را به زندگی خود اضافه کنند.
کونها ادامه داد: اگر مردم مدت طولانیتری اما با بیماریهای بیشتر و کیفیت زندگی ضعیفتر ترک کنند، پیر شدن جمعیت جهان ممکن است یک تله باشد. بنابراین تلاش باید افزایش کیفیت عمر باشد تا طول عمر.
او همچنین توضیح داد که ترکیبات مولکولی قهوه بر مکانیسمهایی تأثیر میگذارد که با فرآیندهای پیری مرتبط هستند و به کاهش سرعت آنها کمک میکنند. به عبارت ساده، اسیدهای کلروژنیک آنتی اکسیدانی هستند که می توانند زوال شیمیایی سلول های ما را تضعیف کنند و پس از قرار گرفتن در معرض محرک های مضر، سلول ها را بهتر بازیابی کنیم.
به موازات آن، کافئین از فعال شدن گیرنده های سیگنال دهنده استرس و/یا خطر که باعث سازماندهی مجدد منابع برای عملکرد بهینه و ثابت تر می شود، خودداری می کند، بنابراین با وجود چالش های مکرر، کیفیت سلول های ما حفظ می شود.”
با این وجود، “راه درازی در پیش است تا بفهمیم چه کسی از مصرف قهوه بیشترین سود را می برد و چه نوع قهوه و چه نوع الگوهای مصرف قهوه بیشترین سود را دارد.
source