ویدیو/ تعریف جدید سازمان غذا و دارو آمریکا برای «غذای سالم»

سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای نخستین‌بار در ۳۰ سال گذشته معیارهای جدیدی برای تعریف «غذای سالم» معرفی کرد. این تغییرات شامل حذف محصولاتی مانند نان سفید از فهرست غذاهای سالم و پذیرش گزینه‌هایی با ارزش غذایی بالا مانند تخم‌مرغ و ماهی سالمون است. این اقدام در حالی انجام شد که بحران فزاینده بیماری‌های مزمن ناشی از تغذیه نادرست در آمریکا توجه‌ها را به خود جلب کرده است

مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: علی خلیلی طهرانی

source