研究گران چینی baru Discovery کرده‌اند که مصرف بیشتر پنیر می‌تواند ناآرامی‌های شبانه را کاهش دهد. این موضوع در یک تحقیق اخیر که در مجله Sleep و در دانشگاه چنگدو چین منتشر شده است، روی 400 هزار نفر از بریتانیایی‌ها انجام شده است.

دانشمندان چینی از بین این 400 هزار نفر نشان دادند که افرادی که لبنیات را بیشتر مصرف می‌کنند، 28 درصد کمتر در معرض خطر آپنه خواب هستند. این عارضه باعث خروپف شدید می‌شود. بر اساس این تحقیق، محققان مصرف بیشتر پنیر را با کاهش احتمال ابتلا به این اختلال مرتبط دانستند.

این مطالعه نشان داد که افرادی که سالم‌ترین رژیم غذایی را داشتند، تقریبا یک پنجم کمتر از افرادی که کمترین سبزیجات را مصرف می‌کردند، دچار آپنه خواب شدند. دکتر یوهانس ملاکو، از دانشگاه فلیندرز، می‌گوید که ممکن است یک رژیم غذایی گیاهی سالم التهاب و چاقی را که عوامل کلیدی در آپنه انسدادی خواب هستند، کاهش دهد.

بر اساس این تحقیق، آپنه خواب زمانی رخ می‌دهد که تنفس متوقف می‌شود و راه‌های هوایی مسدود می‌شوند. اما محققان دانشگاه چنگدو، چین، نشان دادند که پنیر می‌تواند سطح تستوسترون را افزایش داده و فشار خون را کاهش دهد، که به نوبه خود می‌تواند به کاهش خروپف کمک کند.

چندی پیش نیز متخصصان خواب پیشنهاد یک روش شگفت‌آور را برای کاهش خروپف предлож کردند. این روش تنها در مصرف یک قاشق عسل خلاصه می‌شود. عسل دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است که می‌تواند به کاهش خروپف کمک کند. با گلوی کمتر تحریک شده و ملتهب، راه‌های هوایی تمایل دارند بازتر بمانند و در نتیجه احتمال خروپف کاهش می‌یابد.