املت گوجه و کلم

کمی ‌روغن را در یک تابه چدنی یا تابه نچسب نسوز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. کلم پیچ را اضافه کنید؛ با  نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید و 2 دقیقه تفت دهید. به این ترکیب پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و بهم بزنید و بگذارید بپزد. به تعداد دلخواه تخم مرغ درون تابه بشکنید. زمانی که سفیده تخم مرغ سفت شود و زرده‌ها هنوز کمی ‌نرم باشند، صبحانه شما آماده است!

املت لوبیا

بیشتر بخوانید: برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ معرفی 7 غذای مغز

جو دوسر پخته با گردو، کشمش و موز

فر را روشن کرده و بگذارید گرم شود. کف یک ظرف را به کمی ‌اسپری روغن آغشته کنید. جو دوسر، گردو، دارچین، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. شیر، ماست یونانی (دلخواه)، روغن، شکر قهوه‌ای و وانیل را در یک کاسه دیگر ​​با هم مخلوط کنید. ترکیب شیر را به مواد خشک اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا یکدست شود. موز و کشمش را با هم مخلوط کنید و روی مواد آماده شده بریزید. حدودا 45 تا 50 دقیقه تا زمانی که روی مخلوط طلایی شود، آن را بپزید.

ساندویچ تخم مرغ با رزماری، گوجه فرنگی و پنیر فتا

نان‌ها را تست کنید. در یک تابه بزرگ، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و رزماری را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید. حدود 1 دقیقه یا تا زمانی که سفیده‌ها سفت شوند اما زرده‌ها همچنان نرم باشند، بپزید. زرده‌ها را با قاشق بشکنید. تخم مرغ‌ها را برگردانید تا بپزد و از روی حرارت بردارید.

روی هر برش نان، مقداری اسفناج، 2 برش گوجه فرنگی، به مقدار دلخواه از نیمرو و 1 قاشق غذاخوری پنیر فتا بریزید. نمک و فلفل بپاشید. نیمه دیگر ساندویچ را روی آن قرار دهید و نوش جان کنید.

ساندویچ تخم مرغ با رزماری

جو دوسر و کدو تنبل

جو دوسر، شیر، کدو تنبل، کمی‌ عسل، وانیل، دارچین و نمک را در یک شیشه ترکیب کنید. خوب بهم بزنید و روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید. برای سرو در صورت تمایل، با تخمه کدو یا گردو روی آن را تزئین کنید.

جو دوسر با کره بادام زمینی و توت فرنگی

در یک شیشه یا ظرف دربسته، جو دوسر، شیر بادام، دانه چیا، عسل و کره بادام زمینی را با هم ترکیب کنید. بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند، سپس توت فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید. در ظرف را ببندید و یک شب یا حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید. هنگام سرو، با آجیل دلخواه تزئین و نوش جان کنید.

املت لوبیا

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود. لوبیا قرمز و لوبیا سفید را که از قبل پخته‌اید به ماهیتابه اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس پوره گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ‌ها را در تابه بشکنید و درب آن را بگذارید تا به مدت 5 تا 7 بپزند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و با سبزیجات تازه دلخواه آن را تزئین کنید.

املت نخود و سیب زمینی

سیب زمینی‌های خرد شده، اسفناج، زنجبیل، پودر کاری و نمک را در یک کاسه ترکیب کنید. روغن را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را اضافه کنید. 3 تا 5 دقیقه بدون هم زدن بپزید تا زمانی که سیب زمینی‌ها ترد و طلایی شود.

حرارت را کم کنید. نخود پخته و کدو سبز را داخل آن بریزید و بهم بزنید تا با سیب زمینی‌ها ترکیب شوند. بعد از پختن این ترکیب، تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. در تابه را بگذارید و فرصت دهید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند.

املت نخود و سیب زمینی

مافین بلوبری

فر را از قبل گرم کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید. در مرحله بعد، جو دوسر را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا به آرد جو دوسر تبدیل شود. در یک کاسه بزرگ، آرد جو دوسر، کمی ‌جو دوسر آسیاب نشده، شیر بادام، عسل، روغن نارگیل، تخم مرغ، بکینگ پودر، جوش شیرین، عصاره وانیل، دارچین و کمی‌ نمک را با هم مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن، بلوبری را به آرام‌داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.

خمیر را به طور مساوی در قالب‌های مافین بریزید و هر کدام را تا حدود ¾ پر کنید. به مدت 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که روی مافین‌ها طلایی شود، بپزید.

اسموتی زغال اخته و لیمو

زغال اخته، موز، کلم پیچ، شیر بادام، شاهدانه، پوست لیمو، آب لیمو، عسل (در صورت تمایل) و زنجبیل را در مخلوط کن بریزید. حدود 25 ثانیه یا تا زمانی که یکدست شود، مخلوط کنید. اسموتی را داخل لیوان بریزید. در صورت تمایل با زغال اخته و پوست لیمو تزئین و نوش جان کنید.

اسموتی زغال اخته و لیمو

موکا جو دوسر

جو دوسر، شیر، قهوه، عسل، دانه چیا و پودر کاکائو را در یک کاسه یا شیشه کوچک ترکیب کنید. روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. قبل از سرو با گردو و پودر کاکائو روی آن را تزئین کنید. شما می‌توانید این صبحانه را تا 5 روز در یخچال قرار نگهداری نمایید.

افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن باید از جو دوسری استفاده کنند که برچسب “بدون گلوتن” دارد.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم 10 صبحانه جدید برای تقویت حافظه و عملکرد مغز را به شما معرفی کنیم تا کمی ‌از صبحانه‌های تکراری مثل نان و پنیر فاصله بگیرید. شما چه ایده‌ای برای صبحانه‌های متنوع و مفید دارید؟

source