به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر «اورنگ ایلامی» در این نشست با تاکید بر اهمیت افزایش اطلاعات تغذیه ای مردم جامعه، افزود: در سال جاری نیز همچون سال های گذشته، این پویش با هدف اطلاع رسانی و اصلاح باورهای نادرست برگزار می شود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه با تأکید بر نقش رژیم غذایی در بروز چاقی، به ویژه مصرف بیش از اندازه چربی های حیوانی و گیاهی، این پدیده را عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر دانست.
دکتر ایلامی هدف از اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری را کاهش میزان کل دریافت چربی رژیم و کاهش دریافت اسیدهای چرب ترانس و اشباع بیان کرد و ادامه داد: کاهش مصرف چربی های ترانس با جایگزینی با چربی اشباع و کربوهیدرات، منجر به کاهش LDL و کاهش خطر مرگ و میر ناشی از مصرف بالای کلسترول می شود.
این مقام مسوول در دانشگاه با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح چربی ها و روغن ها در رژیم غذایی، افزود: مطالعات نشان داده حتی کاهش اندک میزان چربی مصرفی می تواند منجر به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و عروق کرونر قلب شود.
این نشست به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به منظور برنامه ریزی و هماهنگی اجرای پویش امسال، برگزار شد.
source