به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، احتمال بروز بیماریهای فصلی با سرد شدن هوا افزایش پیدا میکند، بنابراین لازم است با پیروی از سبک زندگی سالم سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنیم، مصرف بعضی از مواد غذایی به تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلاء به بیماریهایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک میکند، برای نمونه میوهها و سبزیجات سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند که به بهبود سلامتی کمک میکنند، بنابراین توصیه شده است، پرتقال، توت، کیوی، سیبزمینی، اسفناج، هویج، چغندر، پیاز و شلغم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
آجیلها و دانهها نیز منبع بسیار مناسبی از چربیهای سالم، ویتامینها و مواد معدنی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند، این مواد غذایی سرشار از روی هستند که برای تولید گلبولهای سفید خون ضروری است، در ادامه به بررسی آجیلها و دانههایی میپردازیم که به تقویت سیستم ایمنی در فصل زمستان کمک میکند:
بادام و تخم کتان
بادام یکی از محبوبترین و پرمصرفترین آجیلهای حاوی روی است که به ترمیم بافتهای بدن کمک میکند و سیستم ایمنی را نیز تقویت میکند، بادام همچنین حاوی ویتامین E است که التهاب را کاهش میدهد، تخم کتان حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و آمینواسیدهای ضروری است که به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک میکند.
بادام زمینی و تخمه آفتابگردان
بادام زمینی یک غذای محبوب برای فصل زمستان است که به تقویت سیستم ایمنی و بازسازی سلولها کمک میکند، تخمه آفتابگردان نیز حاوی مقدار زیادی ویتامین E است که برای سلامتی مفید است.
تخمه کدو تنبل و دانه چیا
تخمه کدو تنبل حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و اسیدهای آمینه است که برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی مهم و ضروری است، دانه چیا نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و اسیدهای آمینه است و به تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلاء به بیماریها کمک میکند.