خواص بادام هندی

آجیل یکی از بخش‌های یک رژیم غذایی مغذی و متعادل است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.

سرشار از ریزمغذی‌ها

در ادامه جدول ارزش غذایی بادام هندی را مشاهده می‌کنید.

کالری 166 کیلو کالری
کربوهیدرات 8.99 گرم
پروتئین 4.21 گرم
فیبر 0.82 گرم
چربی کل 13.6 گرم
کلسیم 12.5 میلی گرم
مس 0.61 میلی گرم
آهن 1.65 میلی گرم
منیزیم 71.4 میلی گرم
فسفر 135 میلی گرم
پتاسیم 155 میلی گرم
سدیم 4.54 میلی گرم
زینک 1.54 میلی گرم

پیشگیری از بیماری‌های قلبی

بادام هندی نه تنها می‌تواند کلسترول بد، تری گلیسیرید و فشار خون را کاهش دهد، بلکه به دلیل محتوای بالای منیزیم می‌تواند از بیماری‌های قلبی عروقی نیز جلوگیری کند. دریافت منیزیم کافی ممکن است خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش دهد.

خواص بادام هندی برای زنان

خواص بادام زمینی برای زنان را می‌توان در موارد زیر خلاصه نمود:

بهبود خلق و خو، بهبود سلامت قلب، تقویت سلامت استخوان‌ها؛ و تنظیم قند خون با مصرف بادام هندی در بارداری (با مشورت پزشک یا کارشناس تغذیه)

خواص بادام هندی برای مردان

تقویت باروری با داشتن زینک، خاصیت ضد سرطانی به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی و بهبود گوارش از خواص بادام هندی برای مردان است.

خواص بادام هندی

پیشگیری از سکته مغزی

منیزیم موجود در بادام هندی ممکن است به جلوگیری از سکته مغزی نیز کمک کند. این خاصیت بادام هندی احتمالا در سکته‌های هموراژیک ‌موثرتر است. سکته هموراژیک، زمانی اتفاق می‌افتد که یک رگ خونی ضعیف پاره می‌شود و خون به مغز می‌ریزد.

سلامت مفاصل

بادام هندی ممکن است فوایدی نیز برای مفاصل داشته باشد. یک مطالعه حیوانی در سال 2022 در مورد بیماری دژنراتیو مفصلی نشان داد که موش‌هایی که روزانه بادام هندی دریافت می‌کردند، میزان کمتری التهاب و درد داشتند. این فواید بادام هندی می‌تواند به دلیل آنتی اکسیدان‌های موجود در آن باشد. با این حال، آزمایش‌های بزرگ‌تری روی انسان لازم است تا این خاصیت تأیید شود.

خواص آنتی اکسیدانی

آجیل‌ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و بادام هندی نیز از این قاعده مستثنی نیست. آنتی اکسیدان‌ها ترکیبات مفیدی هستند که با خنثی کردن مولکول‌های آسیب رسانی به نام رادیکال‌های آزاد، بدن را از آسیب حفظ میکنند. این کار به نوبه خود، به کاهش التهاب کمک می‌کند و توانایی بدن را برای مقابله با بیماری افزایش می‌دهد.

بادام هندی منبع غنی از دو دسته از آنتی اکسیدان‌ها به نام پلی فنول‌ها و کاروتنوئیدها است.  به نظر می‌رسد بادام هندی بوداده فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری در مقایسه با بادام هندی خام دارد.

کمک به کاهش وزن

آجیل سرشار از کالری و چربی است. از این رو، معمولا به افرادی که مایل به کاهش وزن هستند، توصیه می‌شود که مقدار این آجیل را در رژیم غذایی خود محدود کنند.

با این حال، تحقیقات جدید به ارتباط بین رژیم‌های غذایی غنی از آجیل با کاهش وزن بیشتر اشاره می‌کنند. به نظر می‌رسد بادام هندی کالری کمتری نسبت به آنچه تصور می‌شد به بدن می‌رساند.

بر اساس پایگاه داده مرکزی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، بادام هندی در هر وعده 28 گرمی، 157 کالری دارد. اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که بدن ممکن است تنها 84 درصد از این مقدار کالری را هضم و جذب کند که احتمالا به این دلیل است که بخشی از چربی موجود در بادام هندی در طول هضم، در دیواره فیبری بادام هندی به دام می‌افتد و جذب نمی‌شود.

از سوی دیگر، بو دادن یا آسیاب کردن آجیل ممکن است توانایی بدن را برای هضم کامل آن افزایش دهد و در نتیجه تعداد کالری جذب شده را افزایش دهد. در نتیجه، برای کاهش وزن ممکن است بادام هندی خام مفیدتر باشد. اگرچه تحقیقات بیشتری برای تأیید این موضوع مورد نیاز است.

بادام هندی

توجه: اگرچه بادام هندی خام برای خرید در دسترس است، اما این بادام هندی واقعا و کاملا خام نیست. بادام هندی کاملا خام حاوی ماده‌ای سمی ‌به نام اوروشیول است که در پیچک سمی ‌یافت می‌شود و تماس با آن می‌تواند باعث واکنش پوستی در برخی افراد شود. مغز بادام هندی برای حذف این مایع سمی ‌فرآوری شده و این محصول به صورت خام به فروش می‌رسد.

بادام هندی علاوه بر کالری کمتر از حد انتظار، سرشار از پروتئین و فیبر است که به کاهش گرسنگی و افزایش احساس سیری کمک کرده و از این طریق می‌تواند باعث کاهش وزن شود.

کمک به بهبود دیابت نوع 2

بادام هندی قند کمی ‌دارد و سرشار از فیبر است. ترکیب این دو عامل ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کرده و از ابتلا به دیابت نوع 2 پیشگیری کند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تأیید این خواص بادام هندی مورد نیاز است.

کمک به کاهش کلسترول، از فواید بادام هندی

بادام هندی به دلیل داشتن چربی اشباع شده زیاد مفید به نظر نمی‌رسد؛ اما بیشتر چربی موجود در بادام هندی از اسیدهای استئاریک به دست می‌آید که کارشناسان فکر می‌کنند تاثیر کمی ‌بر کلسترول خون دارند. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که هر روز یک وعده کوچک بادام هندی می‌خورند ممکن است کاهش اندکی در کلسترول بد (LDL) مشاهده کنند.

مضرات بادام هندی

کسانی که به آلرژی مبتلا هستند، ممکن است با مصرف بادام هندی، یک واکنش آلرژیک و بعضا خطرناک را تجربه کنند. برای برخی از افراد، علائم آلرژی ممکن است خفیف باشد؛ اما در موارد دیگر، می‌تواند جدی باشد. واکنش‌های آلرژیک شدید می‌تواند منجر به شوک آنافیلاکسی شود که یک موقعیت اورژانسی است.

سخن پایانی

در این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز، تلاش کردیم در رابطه با خواص بادام هندی اطلاعات مختصری را به شما ارائه دهیم. این آجیل منبع پروتئین و همچنین چندین ماده معدنی از جمله مس، منیزیم، روی و آهن است. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که بادام هندی ممکن است دارای خواصی همچون کاهش فشار خون، تنظیم قند خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی باشد. شما می‌توانید از این میان وعده خوشمزه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل بهره ببرید.

source