به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، سعید شیروانی دوست گفت: کشت آنیون ست( پیازچه) از اوایل شهریورماه سال جاری آغاز شد و در آذرماه به مرحله برداشت می رسد.
وی بیان داشت: در این روش بذر پیاز هیبرید روزکوتاه را تهیه کرده و در اوایل فصل بهار کشت می کنند. بعد از حدود سه ماه پیازها را از زمین خارج کرده و در سردخانه نگهداری می کنند تا دوره خواب را طی کنند. سپس بسته به شرایط آب و هوایی پیازچه ها را مجددا وارد زمین کرده و طی سه ماه آنها را در حالی که به مرحله رشد نهایی رسیده اند؛ برداشت می کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه بهره وری مصرف آب، کاهش طول دوره رشد و کشت دستی غده ها و به دنبال آن افزایش اشتغالزایی از مزایای کشت پیاز به صورت آنیون ست است افزود: رقم کشت شده بذر، پیاز سفید روزکوتاه رقم مینروا وارداتی است.
شیروانی دوست گفت: کاشت این بذرها در مزارع بخش ششده و قره بلاغ این شهرستان و به میزان 50 توری 25 کیلویی سایز متوسط برای هر هکتار انجام شده است.
وی اظهار داشت: روش آنیون ست به دلیل زودرسی پیازها برای کشاورزان بسیار سودآور بوده؛ و جهت مصارف داخلی و صادرات مورد استفاده قرار می گیرد.

source