پس از برگزاری شانزدهمین کنگره بین‌المللی سکته مغزی ایران، رئیس انجمن سکته مغزی ایران، بابک زمانی، اظهار داشت که هدف از این کنگره، ارتقای سطح درمان سکته مغزی از طریق افزایش اطلاع‌رسانی، آموزش جامعه پزشکی و درخواست امکانات و وسایل برای درمان سکته مغزی در ایران است.

وی تأکید کرد که انجمن سکته مغزی ایران تلاش می‌کند تمام بخش‌هایی که در درمان سکته مغزی نقش دارند، از جمله توانبخشی، پرسنل اورژانس، پرستاری و دیگر بخش‌ها را هماهنگ کند. این کنگره یک کنگره متخصصین مغز و اعصاب نیست، بلکه کنگره سکته مغزی ایران است که به طور کلی کنگره‌ای متشکل از متخصصین مغز و اعصاب، همکاران توان بخش و فیزیوتراپ، نرسینک و پرسنل اورژانس است.

زمانی اذعان داشت که سن شیوع سکته مغزی در ایران مانند سایر کشورها و در سنین بالا است، اما توجه به سکته مغزی در سنین پایین به این دلیل است که سکته مغزی آنقدر شایع است که شیوع آن حتی در سنین پایین هم از بسیاری از بیماری‌های دیگر مانند ام اس بیشتر است.

رئیس انجمن سکته مغزی ایران تأکید کرد که برای درمان حاد سکته مغزی و جلوگیری از سکته مغزی بعدی در بیماران جوان، می‌توان اقدامات مؤثری انجام داد. وی خاطرنشان کرد که قطعاً سن سکته مغزی پایین آمده است، و این بستگی به شرایط نامناسب محیطی، آلودگی‌ها، مصرف بی رویه قلیان و مسائل اجتماعی دیگر دارد.

زمانی گفت که علائم و نشانه‌های سکته مغزی متفاوت است، و هر علامت مغز و اعصاب اگر به شکل حاد ایجاد شود می‌تواند علائم سکته مغزی باشد. وی تأکید کرد که بیمارانی که دچار این علائم می‌شوند احتمال سکته مغزی بزرگ‌تر و مهم‌تری دارند، بنابراین تاکید داریم این ۳ علامت جدی گرفته شود.

وی گفت که افرادی که به تدریج افزایش سن پیدا می‌کنند استعداد سکته مغزی بیشتری دارند، و فشار خون، چربی، قند خون و افرادی که فعالیت فیزیکی کمتری دارند بیشتر در معرض سکته مغزی قرار می‌گیرند.