پس از مدتی که با نوشتن متن انتخابی شما آشنا شدیم، امروز میخواهیم به شما پاسخ دهیم که چطور از زردشدن دندانها جلوگیری کنیم؟ با مطالعه مطالب زیر میتوانید جواب سوال خود را پیدا کنید.
ظاهراً باعث میشود که مینای دندان ما نازک شود و در برخی موارد فرسوده شوند. مثلاً زمانی که از نوشیدنیهای اسیدی استفاده میکنیم، احتمالاً مینای دندانمان را از بین میبریم. مواد غذایی اسیدی، مثل شربت، میتوانند لکههای دندان را تراش بزنند. بیش از ۷۰ درصد افراد مینای دندانی را دارند که به طور طبیعی نازکتر هستند. دندانها بعد از سن ۶۰ سالگی نازکتر میشوند.
درست است که بعضی از مواد غذایی، مثل قهوه، از بین بردن لکههای دندان را دارند. اما نوک دندان، مثل یک پارچه، شده و چسبناک میشود. لکهها همچنین میتوانند باعث زرد شدن دندانها شوند.
سعی کنید دندانپزشک نگران این قضیه نباشد و کمتر به توئیترتان سر بزنید یا آرایشی انجام ندهید. اما اگر این علائم را در خودتان مشاهده میکنید، بهتر است به یک متخصص مراجعه کنید.
برای لکهدار کردن دندان، میتوانید به این علائم توجه کنید. بسیاری از مواد غذایی مانند آب له شده و بادامهای زرد میتوانند لکه را به دندان اضافه کنند. سیگار کشیدن نیز میتواند لکهدار شدن دندان را سریعتر اتفاق بیفتد.