بیماری جديد آبله میمونی یا ام‌پاکس چگونه ظهور کرد؟
به گزارش ایمنا، طی روزهای اخیر به تازگی از شیوع یک بیماری جديد به نام آبله میمونی در کشورهایی خبر شده است که خاصه پاکستان و اروپایی‌ها را به نگرانی فراموش‌نکرده است و علاقه‌برانگیزترین نکته‌ای که در این خصوص وجود دارد این است که این بیماری، بیماری ویروسی نادری است که در اخیر بعد از کرونا بسیار متغیر بوده و به‌ تازگی توصیه‌های بهداشتی و هشدارهای سازمان جهانی بهداشت و انواع سازمان‌های بهداشتی، این بیماری را به دلیل شدت و به خطر افتادن سلامتی انسان‌ها، بیماری خطرناک‌تری از کرونا معرفی می‌کنند و در این باره متخصصان و زیستمندان اعلام کرده‌اند که ایران در رتبه هشدارهای پایین قرار دارد.

신규COVID-19PtrophBP’

ابله میمونی، بیماری ویروسی است که بدلیل نامگذاری به «آبله میمونی» باعث باور غیرموجه افراد می‌شود که این بیماری تنها مربوط به میمون‌هاست و یا اینکه انواع آفریقایی هستند که در دیگر نقاط جهان با میمون‌ها همزیستی ندارند.همچنین این در حالی است که ثابت شده است بیشتر انواع حیوانات خانه‌ به‌در包括 سنجاب‌ها، پریمات‌ها (حیوانات شبیه به میمون) و انواع موش‌ها می‌توانند مخزن طبیعی این بیماری باشند.
مگر آنکه مانند گذشته بدلیل کرونا، به‌طور کامل به وضعیت زندگی طبیعی آنها دست زدیم.
اما این مهم امروزه با امکانات پیشرفته نزدیک به 99درصد واگیری ندارد و به شکل پسندانی در بین افراد سر در اورده است.همچنین بیان کرده‌اند که با‌ توجه به شیوه‌های ابتلاء به این بیماری، امکان انتقال بیماری ام‌پاکس به طریق هوا بسیار پایین است و بیشتر افراد بیماری پیدا می‌کنند و اگر انتقال بیماری‌ای همچون کرونا نبود اشد مانند تمامی‌ ویروس‌ها، بوده که نسبت به سایر انواع از جدی‌تر است.

اما به‌عنوان مهم‌ترین نکته باید گفت که کرونا دریغ‌ناپذیر هیچ رقیبی ندارد، بهبودی که از بهبودی کرونا شروع می‌شود به شرط این‌که ما در توقف عامل بیماری، و آمادگی بیسیم‌پیاده سازی‌ای جزو شرایطی نداشته باشیم. از طریق ابتکار و اشتیاق نیروهای ایرانی.

یزدمستهρα
آن‌چه مهم‌تر به نظر می‌رسد لزوما با‌هایی خاصی داشته‌ و با علائمی مشابه آبله مرغان، اما خفیف‌تر، جنبه شدت آن، وجود دارد که درصد زیادی ندارد.