به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زمانی که زنان وارد دهه ۳۰ زندگی خود میشوند، به دلیل تغییرات در متابولیسم و سطح هورمونهای خود، باید بر حفظ سلامت تمرکز کنند، مصرف غذاهایی مانند اسفناج، ماهیهای چرب، زغال اخته، کینوا، آووکادو، ماست یونانی، گردو، سیبزمینی، دانه چیا و زردچوبه به تعادل این تغییرات کمک میکند و از طریق تأمین مواد مغذی ضروری بدن و آنتیاکسیدانها از سلامت عمومی حمایت میکند، در ادامه به بررسی مواد غذایی مفید برای زنان بالای ۳۰ سال میپردازیم:
اسفناج
اسفناج سرشار از آهن، فولات و ویتامینهای A و C است که برای حفظ سلامت پوست، مو و استخوانها ضروری است، آنتیاکسیدان بالای موجود در آن نیز به مبارزه با التهاب و استرس اکسیداتیو میپردازد و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
ماهی چرب
ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا -۳ هستند که با کاهش التهاب و همچنین کاهش فشار خون از سلامت قلب حمایت میکنند، همچنین ماهیهای چرب منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان و حفظ توده عضلانی بسیار مفید است.
آووکادو
آووکادو سرشار از چربیهای تک غیراشباع سالم است که به بهبود سلامت قلب کمک میکند و باعث کاهش سطح کلسترول مضر میشود، همچنین منبع عالی ویتامینهای E، C و K است که از سلامت پوست حمایت میکند، سیستم ایمنی را تقویت میکند و باعث جذب مواد مغذی میشود.
انار
انار حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان، ویتامین و مواد معدنی است که باعث بهبود سلامت قلب میشود، التهاب را کاهش میدهد و سیستم ایمنی را نیز تقویت میکند؛ علاوه بر این، انار سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک میکند و باعث کاهش فشار خون میشود.
گردو
گردو منبع عالی اسیدهای چرب امگا ۳ است که از سلامت قلب و مغز حمایت میکند، همچنین حاوی آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی است که خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن را کاهش میدهد و عملکرد شناختی را تقویت میکند.
زردچوبه
زردچوبه حاوی کورکومین است که یک ترکیب ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی قوی است، از سلامت مفاصل حمایت میکند، خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن را کاهش میدهد و عملکرد مغز را تقویت میکند، افزودن زردچوبه به رژیم غذایی میتواند به کنترل التهاب نیز کمک کند.