به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، مهدی اعیان منش افزود: شهرستان استهبان با دارا بودن حدود ۲۶ هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست سطح زیر کشت انجیر دیم در جهان را به خود اختصاص داده است.
او ادامه داد: از این میزان ۲۲ هزار و ۶۰۰ هکتار بارور و ۳ هزار و ۴۵۰ هکتار غیر بارور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: پیش بینی می‌شودحدود ۱۸ هزار تن محصول انجیر در این شهرستان برداشت و روانه بازار شود.

اعیان منش اظهارداشت: حدود ۷۵ درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنک، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف می‌شود.
او افزود: انجیر استهبان یکی از ۶ محصول ثبت شده در نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی در ایران محسوب می‌شود که این امر باعث شناخت بیشتر این محصول در جهان شده است.

source