به گزارش خبرگزاری طبنا از کرمان؛ علی باقری اشاره به اینکه سطح زیر کشت میوه گیلاس ۹۷۷ هکتار و عملکرد باغات شاخص استان کرمان ۶.۵ تن در هکتار است، گفت: رقم‌ های گیلاس تکدانه محلی مشهد، زودرس اصفهان و سیاه مشهدی در استان تولید می‌ شود.

وی افزود: در کرمان بیشترین سطح زیر کشت گیلاس مربوط به شهرستان بردسیر و کمترین سطح تولید نیز مربوط به رفسنجان و بم است و عمده این محصول داخل استان مصرف می شود و مصرف داخلی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی استان کرمان، تصریح کرد: تولید سالانه این محصول در استان کرمان ۴ هزار و ۴۶۹ تن می باشد.

باقری ادامه داد: با وجود رتبه نخست سطح زیر کشت محصولات سردرختی نظیر گیلاس اما از نظر میزان تولید محصول ما در رتبه هجدهم کشور قرار داریم و نیاز به برنامه‌ هایی از سوی مدیریت امور باغبانی استان برای ارتقایء بهره‌وری و بهبود عملکرد کمی و کیفی باغات هستیم.

وی خاطرنشان ساخت: حذف ارقام نامناسب و کم‌ محصول و تغییر رقم با ارقام پرمحصول و سازگار به منطقه از جمله این برنامه هاست.

وی در پایان گفت: با توجه به مدیریت مصرف کودهای شیمیایی پایه مانند کود ازته و فسفر کیفیت این محصول نیز در استان وضعیتی مطلوب دارد و عمدتا جرو تولیدات سالم در این استان محسوب می‌شود، عمده مصرف این میوه در استان به صورت تازه‌خوری است و واحد فرآوری برای آن وجود ندارد.

source