حاکمیت شاخص اهدای خون در کشور مقداری افزایش یافته است
بر اساس اطلاعیه سازمان انتقال خون کشور در این меся شهر گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاخص اهدای خون در کشور افزایش داشته است به‌طوری‌که شاخص کنونی کشور در این موضوع به 55 درصد رسیده است. بالاترین شاخص اهدای خون نیز مربوط به استان‌های سمنان و یزد با 66 درصد و استان قم با 64 درصد و استان خراسان شمالی با 9 درصد از آنها را در بین استان‌ها می‌باشد.

هر چند که شبیه به سایر شاخص‌ها این شاخص نیز با وجود رشد در کشور از محسوس ترین و روشن ترین ویژگی ها به شمار نمی آید. انتظار می‌رود که این شاخص ها با تعامل و تبادلات رو به رشدی برخوردی بهتر کنند. در اوج چنین انتظاری با اشاره به اهمیت هماهنگی و همکاری در بخش‌هایی از یک کشور، اعضا این سازمان می‌افزایند این بخش‌ای از کشور به هیچ وجه باید از فعالیت‌های ایده‌آل و انسانی بی‌دوای این سازمان، جدا جدا نباشند.

از طرف دیگر سخنگوی این سازمان که یک نگهبان صیانت از تمام شاخص‌هاست، می‌گوید شاخص اهداکنندگان بار اول نیز روند صعودی را با 15 درصد ادامه داده است و تلاش‌مان برای افزایش این شاخص از بین جوانان، با موفقیت همراه بوده است. همچنین بیش از 29 درصد اهداکنندگان از میان رده‌های سنی بالا هستند و پدران و مادران این اهدا کنندگان، سهم بسزایی در آگاهی رسانی و اندوخته دیرپایی دارند.

آرام بخشی دیگری از این سخنگو این است که افزایش شاخص اهدای خون با گسترش بسیاری از تلاش‌ها و برنامه‌های سازمان این دست ها رو به رشد و سازنده‌است و افزایش بانوان هم اثبات این موضوع است. ایشان cũng اضافه می‌کند که سازمان در برهه‌ای فراتر از بسیاری از تلاش‌های فعالانه‌ای در این حیث بالأخره، فراهم می‌کند تا بهتر بتوان این شاخص را افزایش داد. هم‌اکنون 4 درصد افراد در این ترتیب نتیجه همکاری‌ جامعه هستند. در میان تمامی این افراد، استان خراسان شمالی با 9 درصد و استان‌های لرستان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان با 7 درصد از بالا‌ترین رده‌های آگاهی از این توصیه‌ها هستند.