با افزایش سن، بدن تغییر می‌کند و نیازهای غذایی گذشته را نمی‌توان برای بزرگسالی مناسب دانست. افراد مسن ممکن است نیاز به کلسیم و ویتامین D بیشتری داشته باشند، زیرا کمبود ویتامین D می‌تواند به کمبود کلسیم و مشکلات بیشتری مانند پوکی استخوان، زمین خوردن و کاهش قدرت عضلانی منجر شود. شیر غنی از ویتامین D می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب برای دریافت این ویتامین باشد. در روزانه ۱۷ درصد ویتامین D به moyen با یک فنجان شیر کم‌چرب غنی شده حاصل می‌شود. آفتاب نیز می‌تواند منبع دیگری برای ویتامین D باشد، اما افراد مسن به دلیل کمبود این ویتامین و سنتز کمتر آن در پوست، از دریافت ویتامین D از طریق آفتاب عاجز می‌شوند.

شیر همچنین می‌تواند منبع پروتئین بهتری برای افراد مسن باشد. محققان نشان داده‌اند که افزایش سطح پروتئین شیر به مصرف بیشتر پروتئین جسمانی منجر می‌شود. برای مثال، یک لیوان شیر روزانه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا، چاقی و پوکی استخوان را کاهش دهد. با این حال، شیر ممکن است با بروز بیشتر سرطان پروستات و پارکینسون مرتبط باشد.

مصرف شیر کم چرب نیز می‌تواند فواید سلامتی داشته باشد. تحقیقاتی نشان داده‌اند که مصرف شیر کم چرب درcomparison با شیر کامل، خطر مرگ و میر را کاهش می‌دهد. ویژگی شیر کم چرب این است که آنها چربی کمتری دارند و تولید می‌شود.