مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۳۸۳ تمامی تولیدکنندگان الکل طبی موظف به استفاده از ماده تقلیب کننده الکل شده‌اند، گفت: تمامی الکل‌های مصرفی در صنایع فراورده‌های سلامت با نظارت مستقیم کارشناسان، تقلیب و غیرقابل شرب می‌شوند و مصرف خوراکی آن عوارض جانبی در پی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی انصاری با اشاره به دستورالعمل ابلاغی سازمان غذا و دارو به واحدهای تولیدی الکل گفت: تمامی الکل‌های مصرفی در صنایع فراورده‌های سلامت قبل از استفاده در محصولات با نظارت مستقیم کارشناسان، تقلیب و غیرقابل شرب می‌شوند.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۳۸۳ تمامی تولیدکنندگان الکل موظف به استفاده از ماده تقلیب کننده الکل شده‌اند، تصریح کرد: در حال حاضر تمامی الکل‌های موجود در داروخانه‌ها، موسسات پزشکی و واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی الکل تقلیب شده است و استفاده از این نوع الکل برای مصارف خوراکی عوارض جانبی در پی خواهد داشت. ‌

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو همچنین ادامه داد: در بازدیدهای انجام شده از واحدهای تولیدی توسط کارشناسان غذا و دارو، ضمن نظارت دقیق بر پروسه انجام کار، مستندات مربوط به ماده تقلیب کننده و سایر موارد مربوطه مورد توجه و بررسی قرار می‌گیرد.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، الکل تقلیب شده در واقع اتیل الکلی است که به آن ماده شیمیایی مجاز به عنوان تقلیب کننده اضافه می‌شود و در نتیجه خلوص آن از بین رفته و غیر قابل شرب می‌شود.

انتهای پیام

source